IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс побърка феновете си със селфи без грим

21 април 2024 13 30

Звездата показа естествената си красота

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс зашемети феновете си, демонстрирайки естествената си красота в селфи без грим. Звездата от „Трансформърс“ показа чистото си лице в Instagram в сряда, докато се подготвяше да нанесе лечение за коса Wella Professionals върху боядисаните си сини кичури и дълги екстеншъни, с които дебютира на музикалния фестивал „Коачела“.

Меган се показа в огледално селфи само с гланц за устни и по черен сутиен и червени карирани панталони, приличащи на долнище на пижама. С това свое селфи 37-годишната синеока красавица провокира феновете си, които я заляха с различни коментари, тъй като никога не са я виждали без обичайния ѝ блясък. Едни я харесаха много, други не чак толкова.

„Кой е това?“ написа един неин последовател, на което друг отговори: „Уверена жена, която не се крие зад грима.“ „Просто защото за първи път я виждаш без грим не значи, че не е естествено красива“, включи се друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Друг от последователите на Фокс пък нападна критиците, които твърдяха, че снимката не прилича на нея. „Ей, никога ли не сте виждали жена без грим? Тя все пак изглежда по-добре от вас, тролове“, пише фенът.

Междувременно няколко други коментираха, че актрисата от „Тялото на Дженифър“ прилича на Ким Кардашян.

Освен че поддържа истината в социалните медии, Фокс наскоро беше откровена за процедурите по пластична хирургия, на които се е подложила през годините.

По време на подкаста Call Her Daddy през март, звездата от „Костенурките нинджа“ разкри, че е уголемила гърдите си „консервативно“, преди да заснеме втория филм „Трансформърс“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Преработих ги, след като приключих с кърменето на децата си“, обясни актрисата, която споделя три деца с бившия си съпруг Брайън Остин Грийн.

„Направих си ринопластика, когато бях в началото на двайсетте“, добави Фокс, обяснявайки, че феновете са я обвинили, че е имала шест, седем или осем операции на носа. което не е вярно. Актрисата призна, че също си е слагала ботокс и филъри.

„Никога не съм си правила липосукция или контуриране на тялото или нещо подобно“, продължи тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 1 седмица )