IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън със забавно послание за рождения ден на Пол Ръд

9 април 2024 17 50

Актьорът, който не остарява, навърши 55 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън за пореден път доказа, че приятелството в Холивуд не е мит и наистина съществува. След като е известна със своите близки отношения с колежките си от „Приятели“ Лиса Кудроу и Кортни Кокс, както и с дългогодишната си дружба с Адам Сандлър, сега актрисата показа, че в своя тесен кръг е включила още един симпатичен актьор – Пол Ръд. 

55-годишната звезда от „Приятели“ използва социалните мрежи преди ден, за да изпрати най-добри пожелания на Ръд по повод 55-ия му рожден ден. Макар да не изглежда по-стар от 30 години, Пол всъщност е връстник на Анистън, която също може да се похвали с младолика визия. Тя сподели снимка от общия им филм „Мир, любов и още нещо“ от 2012 година, за да поздрави приятеля си.

„Честит рожден ден, Пол Ръд. Обичам те, неостаряващ чудак!“, написа Анистън и добави няколко емотиконки на празнична торта и сърца.

Сцената, която Анистън използва е от „Мир, любов и още нещо“ – комедия, в която тя и Ръд играят женена двойка, която се мести от Ню Йорк в комуна в Джорджия, след като и двамата губят работите си. На кадъра се виждат още няколко членове на комуната, изиграни от Катрин Хан, Алан Алда, Джорджан Пийл и други, които критикуват героя на Ръд, който току-що е ударил муха във въздуха.

„Мир, любов и още нещо“ е вторият път, в който Ръд и Анистън работят заедно на големия екран. Преди това те обединяват сили за „Обект на желание“ през 1998 година. Пол също така влиза в ролята на Майк Ханиган в последните два сезона на „Приятели“, излъчени през 1993 и 1994 година. Тогава той е избран за половинка на Фийби, след като излиза с нея на сляпа среща, организирана от Джоуи (Мат ЛеБланк).

Пол Ръд е известен сред колегите и феновете като актьорът, който не остарява. Въпреки че работи повече от 30 години в киното и телевизията, той сякаш е застинал във времето и винаги получава комплименти за визията си. Анистън и преди го е поздравявала за младоликия му вид. През 2021 година, когато Ръд навърши 52 години, тя отново използва историите си в Instagram, за да напише „Честит рожден ден, Пол Ръд! Ти не остаряваш, което е странно – но ние празнуваме с теб всеки път“.

Той е на 53, но изглежда на 33 – тайната на младоликия Пол Ръд

Ретро полъх: Рийз Уидърспун и Пол Ръд със селфи

Пол Ръд – от актьор в романтични комедии се превърна в супергерой

Актрисата повтори думите си по-късно същата година, когато Ръд получи титлата за най-сексапилен мъж от списание People. Тогава тя написа в коментарите „Ти не остаряваш, което е странно, но ние все още те обичаме“. 

В интервю за Men's Health от 2023 година самият Ръд заяви, че тайната за младоликия му вид и перфектната му физика, която се вижда във филмите „Ант-мен“, е да спи по осем часа всяка нощ. По думите му, най-важната част от всеки жизнен режим е сънят, който помага за възстановяването на тялото, кожата и функциите в организма.

Последният филм с участието на Пол Ръд е Ghostbusters: Afterlife, който излезе по кината съвсем наскоро.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари