IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур и Мелани Грифит се събраха на червения килим

12 април 2024 08 40

Двете дами си партнират във филма „Сега и преди“ през 1995 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Деми Мур и Мелани Грифит зарадваха феновете си, позирайки заедно на червения килим за едно импровизирано събиране на актьорския състав от филма „Сега и преди“.

Бившите колежки, които си партнират на големия екран през 1995 година, бяха впечатляващо облечени по време на събитието Unforgettable Evening в Бевърли Хилс в сряда. Галавечерта се организира с цел събиране на средства за търсене на лечение за рака на гърдата.

61-годишната Деми Мур беше облечена в черна дълга до земята рокля. Халтер деколтето ѝ включваше едно парче плат, което се вплиташе в горната част на тоалета, създавайки плисиран ефект на гънки по корсажа. Роклята включваше и дълбока цепка, осигуряваща поглед към черните токчета с каишки на актрисата. Аксесоарите на звездата от сериала Feud: Capote vs The Swans не спряха дотук. Тя беше украсена с диаманти, включително сложни висящи обеци и гривна с маншет.

Мелани Грифит,

Снимка: Getty Images

Звездата от „Дух“ остави дългата си черна коса да се разстила на вълни, а останалата част от блясъка ѝ включваше тъмно опушено око и тъмен нюд гланц за устни.

Междувременно, 66-годишната Грифит беше пълната противоположност на Мур, обличайки се в бял костюм с панталон. Тя допълни тоалета с копринена шифонена блуза с волани. Актрисата бе обула кожени сандали с отворени пръсти и избра дантелени бели ръкавици без пръсти, които се показваха от сакото. Грифит заложи на перлени бижута и носеше подходяща огърлица. Гримът на номинираната за „Еми“ също включваше опушено око, но тя го съчета с червено червило.

Мелани и Деми участват заедно в класиката „Сега и преди“, където си партнират още с Кристина Ричи, Роузи О'Донъл, Тора Бърч, Габи Хофман, Ашли Астън Мур и Рита Уилсън. Историята проследява четири жени, които си спомнят за общото си лято като тийнейджърки през 1970 година. Бърч и Хофман играят по-младите версии на героините съответно на Грифит и Мур.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'n Plasing gedeel deur STORQ (@storq)

Колкото до Рита Уилсън, тя и съпругът ѝ Том Ханкс също бяха сред гостите на събитието в Бевърли Хилс. Двамата са почетни председатели на организацията, отговорна за галата, и показаха своята подкрепа към жените, борещи се с рак на гърдата. Актьорите пристигнаха в координиращи се тоалети и отново доказаха, че стилът им е в кръвта.

Уилсън носеше дълга бохемска рокля с волани и отворени рамене, съчетана с розови токчета с каишки, гривна и сребърна огърлица с цветя. Тя завърши визията с подходяща чанта с верижка, украсена с флорални декорации, която допълваше вталения черен костюм и тъмносивата вратовръзка на Том Ханкс. 

Том Ханкс,

Снимка: Getty Images

Според официалното съобщение до медиите, галавечерта е водещото събитие за набиране на средства на организацията, включващо изключителни почести към оцелелите от рак и почитащо паметта на засегнатите от болестта. „В продължение на 25 години това събитие събира водещи фигури от света на развлеченията, изследванията за рака и корпоративната филантропия за набиране на средства за пионерски изследвания на рака, провеждани във водещи медицински и академични институции в Калифорния и в цял САЩ“, се казва в съобщението.

Семейна вечер – Рита Уилсън и Том Ханкс със синовете си на червения килим

Том Ханкс защити фигурата на жена си

Рита Уилсън за 67-ия рожден ден на Том Ханкс: Моят любовник, моят най-добър приятел, моето семейство

Миналия месец организацията обяви, че Деми Мур ще получи наградата за смелост по време на събитието за нейната непоколебима подкрепа и отдаденост за повишаване на осведомеността за рака на гърдата. 

Наградата на Мур идва на фона на впечатляващата ѝ поява по време на дефилето на Dolce & Gabbana в Милано на 6 април. Тогава тя носеше сребърна мрежеста рокля върху черен сутиен и черни къси панталони. Събитието бе организирано в чест на откриването на изложбата From the Heart to the Hands: Dolce & Gabbana в Palazzo Reale в Милано. Актрисата допълни визията си с черни обувки със стилето токчета и носеше косата си пусната и перфектно изправена.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари