IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момчето на мама: Мадона с гордост присъства на изложбата на сина си Роко Ричи в Маями

12 април 2024 14 50

Попзвездата дойде и с другите си деца на художественото събитие

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мадона с гордост присъства на художествената изложба на сина си Роко Ричи в Маями на фона на световното си турне Celebration. Попзвездата посети самостоятелната изложба на колекцията от картини на своя биологичен син, чийто баща  е британският режисьор Гай Ричи.

23-годишният Роко показа Pack A Punch, колекция, вдъхновена от муай тай бойци. Певицата сияеше от гордост и радост, докато разглеждаше упоритата работа на своя наследник.

„Толкова съм щастлива, че имам свободна нощ, за да се насладя на най-новата колекция от картини на сина ми Роко, наречена „Pack A Punch“, вдъхновена от бойци по муай тай. @miamidesigndistrict“, написа тя в публикацията си в Instagram, споделяйки и снимки от събитието.

Изпълнителката на Material Girl носи лъскав изумруденозелен костюм, бяла каубойска шапка и прозрачни бели ръкавици за случая. Роко, от своя страна, изглежда елегантен в бял костюм, облечен върху синя риза.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Снимките от специалната вечер показват как певицата позира до неговите произведения на изкуството, заедно с изображения на цялото семейство, възхищаващо се на колекцията. С певицата са и всичките ѝ четири осиновени от  Малави деца, като само голямата сестра на Роко – Лурдес Леон отсъства от  събитието.

Според Instagram акаунта на галерията Miami Design District, колекцията на Роко ще бъде достъпна за разглеждане само с предварителна уговорка. В интервю за Artnet по време на новата си изложба новоизлюпеният художник разкри за своя интерес през целия си живот към изкуството и влиянията.

„Рисувам от малък. Това е нещо, което винаги привличаше вниманието ми и ми даваше шанс да избягам“, каза той. Докато работел върху най-новата си колекция, Роко бил „особено вдъхновен“ от изложба на художника Франк Ауербах, както самият той разказа.

„Влиянията ми се промениха с течение на времето и това, което се случва в живота ми, показва кои художници гледам напоследък. Най-вече британски художници от последните 100 години, като Бейкън, Фройд, Ауербах. и Дейвид Хокни“, каза той.

„За това шоу бях особено вдъхновен от шоуто на Франк Ауербах в Courtauld.  Черно-белият въглен работи върху хартия“, каза още Роко.

Колкото до Мадона, на един кадър се вижда как гордата майка с любов е поставила ръка на гърба на сина си. Друг кадър показва, че тя чете биографията на сина си, скицирана на стената.

Първоначално Роко, чиито родители са Мадона и Гай Ричи, се изявяваше като художник под псевдонима „Rhed“, за да избегне присъдата, която може да дойде като син на известни личности.

Говорейки за приемането на псевдонима в ранните си дни на художник, той каза: „Rhed беше нещо, което измислих, за да бъда анонимен през първите няколко години на работа. Името не крие много дълбок смисъл, просто ми хареса начина, по който звучи. Опитвах се да се крия толкова дълго, колкото можех, но в крайна сметка се разчу.“

Именно затова Роко вече се е отказал от псевдонима си. „Гордея се с това кой съм и откъде идвам, но знам, че хората щяха да ме съдят агресивно в ранните ми етапи, ако използвах истинското си име. Исках да се развия технически, преди да се появя с моето име“, обясни той.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари