IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита Османова отново изгледа мач на Григор Димитров

12 април 2024 17 40

Рускинята прави все повече намеци, че се е събрала с българския тенисист

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

От около два месеца се говори, че Григор Димитров се е събрал с дъщерята на руски олигарх – Лолита Османова. Бившите, а може би и настоящи влюбени се оказват на едно и също място вече трети път.

Припомняме, че в началото на 2024 г. Лолита и Григор бяха по едно и също време в Дубай. Руската красавица прекара там зимната си ваканция, а българската тенис звезда участва в демонстративен турнир.

После тя споделяше снимки от турнира в Индиън Уелс (САЩ), където Гришо се състезаваше. Още тогава много фенове на българина бяха убедени, че има възраждане на чувствата между Лола и Димитров и че едва ли всичко това е съвпадение.

Вчера пък Османова сподели кадри от турнира от „Мастърс“ в Монте Карло, където, за съжаление, нашият атлет отпадна на осминафиналите от датчанина Холгер Руне. Дори и да е голяма почитателка на големия тенис едва ли Лола ще следва Гришо навсякъде, освен ако не му е гадже, поне така смятат неговите фенове.

Връзката на Лолита и Григор започна през 2020 г., когато красавицата присъства в ложата на тенисиста по време на надпреварата във Виена. Лола гостува и в Хасково през 2021 г., като демонстрира топли отношения с родителите на Григор. Двамата се разделиха през 2023 г., а българинът започна връзка с румънската актриса и модел Мадалина Генеа.

В момента Лолита е инфлуенсър и прави свое собствено предаване за красота, което се излъчва по руски онлайн канал. Самият Григор не се е похвалил с жена до себе си след раздялата с румънката Генеа.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари