IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още една принцеса в женското царство на Емили Ванкамп и Джошуа Бауман

15 април 2024 11 00

Актьорите посрещнаха втората си дъщеря

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Емили Ванкамп и Джошуа Бауман вече са горди родители на две дъщери!

37-годишната актриса сподели в социалните мрежи в неделя, че второто ѝ момиченце се е родило преди месец. Тя и 36-годишният Бауман вече са родители на 2-годишната Айрис. Гордата майка публикува черно-бяла снимка на новороденото, като разбира се, скри лицето му от света. На кадъра се вижда само ръчичката на момиченцето, опряна в бузата му.

От описанието става ясно, че бебето е кръстено Рио Роуз и се е родило на 12 март 2024 година. „Добре дошло в света, малко момиченце. Обичаме те страшно много“, написа Ванкамп под снимката.

В коментарната секция актрисата беше засипана от позитивни коментари и добри пожелания, включително от колегата си Бари Слоун, който остави две сърца и аплодиращи ръце като емотиконки. Актьорът партнираше на Ванкамп в „Отмъщението“, помагайки на героинята ѝ да изпълни пъкления си план срещу семейството, убило баща ѝ. От таргетираната фамилия беше именно героят на Бауман, в който Емили се влюбва както на, така и извън снимачната площадка.

Новината за раждането последва тази за втората бременност на Ванкамп, която бе съобщена през февруари. Тогава дуото публикува черно-бели снимки в социалните мрежи, на които актрисата показва наедрялото си коремче за първи път. За фотосесията Ванкамп носеше черно поло и дънки. На самостоятелната си снимка косата ѝ бе хваната в нисък кок. „Остава съвсем малко... Готови сме, когато и ти, малка любов“, написа актрисата под снимките.

Ванкамп и Бауман се запознават именно на снимачната площадка на „Отмъщението“, което се излъчваше от 2011 до 2015 година. Те държат връзката си далеч от публичното пространство и предпочитат да живеят в провинцията, а не в големия град. В голямото си имение, намиращо се на километри от лудницата и натовареността на мегаполисите, Ванкамп и Бауман доскоро отглеждаха само Айрис, която се роди през август 2021 година. По това време новината бе съобщена с черно-бяла снимка, на която новороденото държеше пръста на майка си.

„Добре дошла на света, наша малка сладка Айрис. Сърцата ни са пълни“, написа тогава гордата майка.

През декември актрисата използва социалните мрежи, за да отпразнува любовната си история с Бауман. Тогава тя сподели снимка на двамата, на която се целуват на фона на красив плаж. Други кадри пък показваха двойката по време на сватбата и на романтични срещи.

„5 години женени, 12 години заедно. Какво красиво приключение е дотук. Обичам живота, който построихме, нашите луди приключения, но най-вече малкото семейство, което създадохме. Честита годишнина, любов моя! Нямам търпение да видя какво ни очаква“, написа Емили.

След края на „Отмъщението“, актьорите не се занимават толкова активно с киното. Те по-скоро се фокусираха върху семейството си, като Ванкамп участва в сериала „Специализантът“ от 2018 до 2023 година и има кратко участие в поредицата „Капитан Америка“. Съпругът ѝ, от друга страна, няма значими проекти, с които да се похвали, занимавайки се с начинания извън света на Холивуд.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари