IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър показа доста плът в червена рокля без гръб

18 март 2024 10 50

Риалити звездата пусна своя първи парфюм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър за пореден път доказа, че червеното ѝ отива! Сексапилната брюнетка и майка на две деца се появи в бляскава визия и невероятна червена рокля на последното събитие на своята козметична марка Kylie Cosmetics. Миналата седмица Кайли изглеждаше гореща в червено както обикновено, докато празнуваше пускането на новия си аромат, Cosmic, в Лос Анджелис.

Главозамайващата 29-годишна риалити звезда се погрижи да пристигне на събитието в изпъкваща визия, облечена в прилепнала по тялото асиметрична червена рокля на Courrèges, създадена по поръчка. Тоалетът се отличаваше с гол гръб и асиметрични ръкави.

Кайли носеше косата си вдигната и назад, оставяйки един къдрав кичур да виси свободно отпред. Тя беше избрала блестящ грим за очи, а устните ѝ бяха лъскави както обикновено.

Дженър влезе в Instagram след края на специалната вечер, споделяйки множество снимки на тоалета си и се погрижи да покаже персонализираното творение от всеки ъгъл. „Извън този свят“, написа тя до кадрите, добавяйки: „Обичам този блясък от снощи, с който празнувахме старта на COSMIC.“

По-късно малката сестра на Ким Кардашян сподели отделно слайдшоу от самото събитие за представяне, давайки възможност на феновете да надникнат в изпълнения с цветя коридор и бара, който е бил добре зареден с текилата 818 на сестра ѝ Кендъл Дженър.

„Много благодаря на всеки човек, който дойде да отпразнува COSMIC с мен снощи. Най-красивата вечер за моя красив ПЪРВИ аромат“, добави Кайли под публикацията, която също включваше близък план на скулптурния флакон на Cosmic и множество снимки с приятели.

Последното бизнес събитие на Кайли идва на фона на слуховете, че тя се е разделила с гаджето си от една година – талантливия актьор Тимъти Шаламе, тъй като двамата не са виждани заедно от два месеца. В момента той снима биографичния филм за Боб Дилън и се намира в Ню Йорк, доста далеч от брюнетката, която е базирана в Ел Ей.

Колкото до парфюма на Кайли, COSMIC, той е описан като аромат на „цветен кехлибар“ в уебсайта на Kylie Cosmetic, а също и като „сладък, топъл и флорален аромат, който е перфектен за деня и нощта“.

Няма съмнение, че Дженър е заета напоследък, работейки по множество модни проекти заедно с начинанията си за красота. В края на миналата година звездата от клана Кардашян стартира и своя собствена марка дрехи „Khy“, а наскоро се появи в кампания за обувки на Sam Edelman.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари