IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – в какво си заслужава да инвестирате

9 април 2024 12 30

Няколко артикула, които определено ще са ви нужни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Малко са нещата в този живот, които имат силата да ни подмладят толкова, колкото смяната на сезона. Комбинацията от променящи се температури и свежа гама от традиции, празници и събития имат необичаен начин да ни дадат подновено усещане за енергия и вдъхновение. Докато един сезон преминава в друг, много от нас се вълнуват да освежат гардероба си, залагайки на цветовете, текстурите и силуетите, които изглеждат най-съобразени с текущото време на годината.

Докато онези от нас, които са особено настроени към нашите модни амбиции, вероятно биха се радвали да имат гардероб, подобен на главен герой от високобюджетен телевизионен сериал, реалността е следната – визията невинаги е в съответствие с личния ни бюджет. Истината е, че много от нас трябва да мислят стратегически, когато добавят нови артикули към гардероба си. Някои от тях си струват инвестиция от най-високо ниво, а при други понякога трябва да погледнем истината в очите и да признаем, че достъпна опция може да е също толкова добра и същевременно няма да причини огромни разлики в бюджета ни.

Докато освежавате гардероба си тази пролет, имайте предвид кои артикули могат да придадат визуален ефект с малко разходи и в кои си струва да инвестирате като основни елементи в гардероба, които ще носите многократно дълго след като сезонът е приключил.

Пролетна мода – в какво си заслужава да инвестирате 

Слънчеви очила – достъпна опция

слънчеви очила,

Снимка: iStock

След месеци на сиво, облачно небе, слънцето най-накрая отново грее! Въпреки че са малки на обем, никога не подценявайте способността на слънчевите очила незабавно да променят тоалета. Те са не само практични през по-топлите месеци, но и придават усещане за завършеност на ансамбъла. Добрата новина – лесно е да намерите шикозни слънчеви очила на достъпна цена. Потърсете овални или правоъгълни рамки за чифт, който е в тенденция този сезон.

Тренчкот – сериозна инвестиция

тренчкот istock

Снимка: iStock

Може би няма по-голям синоним на пролетта от тренчкота. Практичен, стилен и вечен, това е основен продукт за сезона. Тъй като дрехата никога не излиза от мода и ни служи вярно в първите седмици на пролетното време, си струва да инвестирате малко повече в нея. Още по-добрата новина е, че тренчкотът може да бъде оформен с всяко облекло в гардероба ви, така че определено възвръщаемостта на парите ви е гарантирана.

Капри панталони – достъпна опция

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grace (@gracemaria.x)

В случай, че все още не сте чули, капри панталоните се завръщат тази пролет. Независимо дали сте наистина развълнувани от това възраждане или просто сте любопитни да опитате, склонете към закупуване на достъпни опции от този стил. Въпреки че са супер модерни в момента, не е сигурно дали ще издържат на изпитанието на времето, така че след година-две може и да не са ви нужни.

Спортни комплекти – сериозна инвестиция

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Mars (@leximars)

Въпреки че модата, вдъхновена от тениса е в разгара си през последните две години, истината е, че тя се корени в класически стилове, които съществуват от десетилетия и ще издържат на времето. Със сигурност може да спестите от спортни комплекти, тъй като има много достъпни опции, все пак си заслужава да инвестирате малко повече в тези артикули, знаейки, че ще ги обличате отново и отново. Тенис полички, маратонки, суитшърти и спортни пуловери с V-образно деколте са неща, които никога няма да ни омръзнат и могат да бъдат оформени по много начини.

Къси панталони – достъпна опция

къси панталони

Снимка: Getty Images

Едно е ясно – модните момичета скъсяват подгъвите си тази пролет. Отвъд скромните капри панталони, късите панталони са тенденцията, вдъхновена от знаменитостите, която се поддържа и от обикновените любители на модата. Въпреки че определено стилът е готин, има голяма вероятност тази тенденция да не се задържи след тазгодишните пролет и лято. Ако искате да се впуснете в модата, спестете си малко пари, като изберете достъпна опция.

Пантофки – сериозна инвестиция

Въпреки че можете, разбира се, да изберете по-достъпна версия на тази модерна обувка, реалността е, че пантофките притежават вечно качество. Тоест, дори когато вече не са на мода, те винаги ще бъдат стилни. Освен това пасват добре на абсолютно всичко. Изборът да инвестирате в качествен чифт има своите предимства – ще искате да задържите тази обувка години напред.

Аксесоари за коса – достъпна опция

аксесоари, коса

Снимка: iStock

Лесен начин да освежите гардероба си между сезоните е чрез добавяне на няколко свежи и достъпни аксесоара за коса. Тъй като манията по момичешката визия продължава да тече, панделките за коса също продължават да бъдат популярен и предпочитан женствен аксесоар. Скрънчи и шнолите в модерни пролетни цветове също могат да изсветлят външния ви вид, докато удобно поддържат косата ви на място. Шнолите във формата на цветя стават все по-популярни този сезон и украсяват повдигнатите коси, плитките и полувдигнатите прически на модните момичета навсякъде.

11 пролетни активности, които да опитате през по-топлото време

Как да създадем правилната рутинна грижа за кожата през пролетта

11 пролетни промени, с които да освежите дома си

Ботуши – сериозна инвестиция

Ботушите обикновено се свързват с есента и зимата, но също така са изключително практични през пролетта. Високите до коляното ботуши могат да бъдат особено забавно преходно парче, тъй като времето бавно се затопля. Оформете високите кожени ботуши с къси панталони или поли за стилен или кокетен външен вид. Освен това, ботушите за дъжд са изключително практичен артикул, за който определено си струва да се охарчите, като по-висококачествените модели се задържат с времето и ни помагат да избегнем дискомфорта, който причиняват мокрите чорапи.

Дамска чанта – достъпна опция

сламена чанта

Снимка: Getty Images

Въпреки че напълно подкрепяме инвестирането в зашеметяваща, висококачествена дамска чанта, понякога женското желание да добавим забавен нов модел към сезонния си гардероб надминава това, което има в банковата ви сметка. Когато става въпрос за достъпна мода, чантите могат да бъдат доста ласкателни за външния вид, без да нарушават семейния бюджет. Сламените модели винаги са популярна опция през това време от годината, като ни помагат психически да се измъкнем от умствения коловоз, в който бяхме зимата, както и чантите в цветни нюанси.

Класическа тениска – сериозна инвестиция

Знаем, че това звучи малко странно. В продължение на години смятах, че една бяла тениска не би трябвало да струва повече от 5 лева, но наскоро направих първата си сериозна инвестиция в качествен модел и всичко се промени.

пола, раирана

Снимка: iStock

Базовата тениска е една от онези дрехи, към които можете (и неизбежно ще) посягате отново и отново. Това е особено вярно през пролетта, когато времето постоянно се променя и имате нужда от надежден основен слой за носене под пуловери и якета. Качествената тениска не само ще бъде по-удобна (материалите имат значение), но ще издържи при пране и според моя собствен опит ще бъде по-ласкателна, пасвайки по-удобно под дрехите, които поставяте отгоре. Направете крачка напред и инвестирайте в качествена тениска (или две) тази пролет – няма да съжалявате.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари