IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Херцигова се появи с нов кавалер на 40-ата годишнина на Dolce&Gabbana

11 април 2024 10 30

Синът на супермодела вече се извисява над нея

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чешкият супермодел от 90-те Ева Херцигова се появи с големия си син Джордж на партито по повод 40-ата годишнина на модния бранд Dolce&Gabbana на 6 април 2024 г. в Милано, Италия.

Ева сподели кадри от събитието в своя профил в Instagram, а до тях написа с гордост: „На парти с мама! Наистина със стил... и много повече. Изящна изложба и културен вихър на света на Dolce&Gabbana от последните 40 години! Благодаря ви Доменико и Стефано за тази прекрасна възможност и за обличането на моя син Джордж... наследството на марката продължава с ново поколение. Накарахте ме да се усмихна, като видях, че с Джордж се приготвяме заедно за събитието!“

От снимките се вижда, че големият син на Ева прилича много на нея самата и има отношение към модата също като нея, но пък вече надминава майка си по ръст.

51-годишната красавица има три момчета от своя мъж – италианския бизнесмен Грегорио Марсиай, като освен 17-годишния Джордж, двойката споделя  синовете Филип и Едуард.

Ева и Грегорио са щастливи заедно вече 22 години, като са сгодени от 7 години, но нямат брак. В миналото тя имаше кратък и неуспешен брак с барабаниста на групата Bon Jovi – Тико Торес.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари