IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – оранжевото е новото черно

14 април 2024 13 30

Задължителният цвят за ноктите тази година

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Някои цветове на ноктите са класически. Червено, розово, бяло – редовно виждаме тези нюанси, вплетени в ежедневния маникюр. Но има цвят, който не е толкова популярен, колкото трябва, и това е доста жалко. Говорим за портокаловото оранжево, което тази година ще се възкачи на трона, който му се полага. Като твърдо вярваща, че всеки цвят на дъгата може да създаде зашеметяващ външен вид на ноктите, се заех да разнообразя малко гамата от уникални и лесни за пресъздаване ярки и слънчеви оранжеви дизайни на маникюра.

Класически френски или омбре оранжев нокът е красив с нюд нюанс за контраст. Мраморните нокти са друга чудесна възможност и могат да се смесват с много други цветове. След това има сезонен портокалов външен вид на ноктите, като цитрусови плодове. Но това е само върхът на айсберга. По-долу ви показваме няколко уникални оранжеви визии за нокти, които да озарят пролетния ви маникюр.

Оранжев маникюр за пролетта

Различен френски стил

Всички познаваме класическия френски маникюр – неутрална основа с бял връх. Но какво ще кажете тази пролет да разнообразим нещата и да изберем малко по-ярък цвят, който да отговаря на слънчевото ни настроение? На хоризонта излиза оранжевото, което доказва, че френският маникюр е красив във всеки един нюанс. Направете визията още по-уникална, като направите върховете на ноктите малко по-завъртени и ги украсите с флорални декорации.

Розово-оранжеви аура нокти

Аура ноктите са невероятно популярни през 2024 година и могат да бъдат изработени във всеки цвят, включително оранжево. За да си направите външния вид сами, започнете с твърда розова основа, след това използвайте гъба, за да нанесете малко оранжев лак в центъра. Завършете с топ лак.

Разноцветна магия

Желираните нокти са особено популярни през по-топлите месеци на годината, което прави този желеобразно оранжев маникюр в стил бонбони Skittles задължителен. Може да си направите дизайна сами, като се запасите с няколко нюанса на яркия цвят и лакирате всеки нокът различно.

Абстрактно изкуство

70-те години се завръщат върху ноктите ви благодарение на този абстрактен стил. Може да използвате няколко ярки цвята, комбинирани с един по-земен, за да създадете контраст върху нокътя. За да ви е по-лесно да разделите повърхността, сложете самозалепваща се лента, която да премахнете, след като сте лакирали избраната от вас област.

Идеи за нов маникюр – 5 дизайна в прасковен цвят

Микрофренският маникюр е перфектната пролетна тенденция за нокти

Пролетен маникюр – 6 тенденции, неподвластни на времето

Прасковен тон

Оранжевото невинаги трябва да е много ярко. Понякога може да постигнете красив външен вид на ноктите, като изберете по-меки пастелни нюанси. Пастелното оранжево е страхотна опция за всеки, който иска фин цвят, който не е прекалено силен. Така ще добавите белег на слънчева светлина към ноктите ви, без да привличате твърде много внимание към себе си.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари