IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за по-чиста кожа

31 август 2017 13 40

Как да се погрижим?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всички искаме да изглеждаме безупречно, свежо и да се радваме на гладка и чиста кожа.

Последното е едно от най-желаните неща за всяка жена. Добрите новини са, че козметичната индустрия се е погрижила да имаме варианти, с които действително да изглеждаме точно така, както искаме.

Всичко, което трябва да направим, е да отделим няколко минути за бюти ритуал.

Представяме ви топ 3 на нещата, които трябва да правим, ако искаме да имаме чиста кожа.

1. Почиствайте внимателно

Почистването е златното правило, ако искаме кожата ни да диша и да се регенерира. За да се събудим с блясък, желателно е да сме почистили преди да легнем да спим. Премахнете грима си добре и задължително използвайте специален почистващ продукт. Той ще се погрижи за всички остатъци от козметични продукти и мръсотия, натрупани през дългия ден.

2. Използвайте нощен крем

Не е случайно, че масово се предлагат както дневен, така и нощен крем. Причината за това е, че през нощта се случват чудесата с кожата. Нанасянето на нощен крем ще регенерира кожата, ще я възстанови и ще я подготви за следващия ден, помагайки ѝ да изглежда абсолютно безупречно.

3. Използвайте тоник

След като сте изпълнили предните две стъпки ви остава само още нещо – тоникът сутрин. Той ще почисти остатъците от крема, ще събуди кожата ви и ще премахне всичко нежелано, натрупано през нощта. Подгответе кожата за нанасянето на дневен крем и изглеждайте свежи до вечерта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари