IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 стъпки, с които ще прикриете акнето за нула време

21 март 2018 12 00

От експерт в областта

Снимка: Instagram/Shani Grimmond

Снимка: Instagram/Shani Grimmond

Да се събудите сутрин и да откриете голяма червена пъпка на лицето си е доста неприятно преживяване.

Добрите новини са, че има лесен начин, с помощта на който можете да скриете следите от акнето, и то само за няколко минути.

Гримьорът експерт – Шани Гримънд, споделя лесните стъпки, които могат да прикрият пъпките по лицето, в профила си в Instagram.

Подобно на много от нас, Шани разказва, че въпреки здравословния хранителен режим и употребата на различни лекарства, просто не може да се предпази от пъпките.

Тъй като самата тя не желае да бъде с плътен слой фон дьо тен на лицето всеки ден, демонстрира как лесно можете да прикриете несъвършенствата и без него.

1. Нанесете коректор върху пъпките

Шани препоръчва да използвате продукт с гладка и течна консистенция, която да се разнася добре върху кожата.

Започнете като почистите кожата. За да поставите коректора, може да използвате четка. По този начин нанасяте само няколко капки върху червените петна. Това значително подобрява вида им.

Експертът препоръчва да избягвате прилагането на коректор директно от бутилката, тъй като по този начин може да разпространите бактерии и върху други области на лицето.

Снимка: Youtube/Shani Grimmond

2. Разнесете коректора

Направете това с четка като леко разнасяте от краищата на самата пъпка. Точката, която представлява коректорът се смесва с останалата част на кожата.

Снимка: Youtube/Shani Grimmond

3. Потупайте върху коректора с чисти пръсти

За последната стъпка, вместо с четка, започнете да потупвате леко кожата с пръсти. По този начин, използвайки телесната топлина, коректорът се разтопява върху кожата, за да се получи безупречно покритие.

Снимка: Youtube/Shani Grimmond

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари