IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново промяна – Меган Фокс се появи със синя коса на „Коачела“

16 април 2024 14 30

Актрисата споделя и какво я е вдъхновило за цвета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Фокс очевидно е готова да експериментира, особено когато става дума за визията ѝ.

37-годишната актриса беше сред звездното участие на тазгодишния музикален фестивал „Коачела“, където се появи с яркосиня коса, която бе оформила под сламена каубойска шапка. Меган бе без приятеля си Machine Gun Kelly, подхранвайки слуховете за раздяла помежду им. Въпреки че все още няма официална информация за статута на връзката им, двамата все по-рядко са виждани заедно, а наскоро Фокс разкри, че нещата помежду им не вървят така гладко, както преди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

По време на интервю пред списание People холивудският секссимвол от началото на века разкри и какво е било вдъхновението ѝ зад избора на син цвят за пролетната ѝ прическа.

„Сега съм със син боб. Добавихме екстеншъните, за да придадем на прическата малко по-подходяща атмосфера за „Коачела“. Мисля, че избелих косата си и така я съсипах. Така че може би е време да мина през всички цветове, преди отново да се завърна към кафявото“, каза Фокс, която е естествена брюнетка.

Впечатляващият и привлекателен цвят допълни визията на Меган, която включваше черно кожено яке, бяло боди от Free People и къси дънкови шорти от Levi's. По думите ѝ, тоалетът е бил измислен в последната секунда, като това е нещо, което просто е облякла, без да се замисля много-много пред огледалото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Актрисата от „Страстите на Дженифър“ разкрива, че стилът ѝ за музикалния фестивал не е нещо временно, а базиран на оригиналност и неповторимост.

„Смятам, че е важно да бъдеш себе си и да не променяш целия си стил само за един фестивал“, казва Фокс. Нейната последна трансформация на косата идва, след като тя експериментира с дълга коса в розов цвят. Звездата намекна, че е време за промяна в цвета още на 31 март, когато публикува снимка, за да се сбогува с предишната си прическа. Тогава тя написа „в памет на моята розова ера февруари 2024-април 2024“.

Новата прическа бе разкрита още на 2 април, когато Фокс написа, че навлиза в своята джедайска ера. Стилистът ѝ Димитрис Джианетос сподели серия от снимки, обяснявайки че е използвал блестяща трайна боя за коса в сапфирен цвят. Той определи нюанса като „сини дънки“ и добави, че има само една Меган Фокс, която може да носи прическата по този блестящ начин.

Секси, по-секси, Меган Фокс – актрисата демонстрира най-предизвикателната си рокля

Култовата брюнетка Меган Фокс заложи на червения къс боб

Меган Фокс говори за опустошителния период във връзката си с Machine Gun Kelly

По време на интервюто си за подкаста Call Her Daddy през март актрисата говори за това дали някога си е правила козметични процедури.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

„Оправих си носа, когато бях в началото на 20-те си години. Това е нещо, в което постоянно съм обвинявана, че съм си направила шест, седем или осем ринопластики. Ако е така, носът ми трябваше вече да е паднал. Не съм си правила ринопластика от 23-годишна. Мина повече от десетилетие. Не съм си пипала носа повече“, категорична бе Фокс.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари