IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които ще прекъснат травмата на поколенията през следващите 20 години

10 април 2024 17 30

С Плутон във Водолей

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Плутон, планетата на трансформацията, ще бъде в революционния Водолей до 2043 г. Това е голяма новина за няколко зодии, които се борят с токсични наследства като пристрастяване, злоупотреби и съзнание за бедност. За щастие, няколко зодиакални знака ще разкъсат оковите, които са държали техните предци в плен от поколения и ще прекъснат тази наследствена травма.

А ето и кои са тези три зодии:

Скорпион

Интензивните Скорпиони нямат проблеми да се изправят срещу теми табу. Тази готовност да признаят и предизвикат минали проблеми им помага да се излекуват от травмата на поколенията. Сега, когато Плутон, тяхната управляваща планета, обикаля радикалния Водолей в техния четвърти дом на дома, тази зодия най-накрая може да се освободи от нагласи и вярвания, които са тровили предците ѝ от векове.

Това е особено добра новина за Скорпионите, които не са склонни да създават семейства поради дълга поредица от неуспешни бракове и разбити домове. Вместо да повтарят минали грешки, хората от този знак могат да започнат начисто и наново, за да създадат домашен (семеен) живот, който да ги радва, да ги изпълва и да ги удовлетворява на всяко ниво.

Рак

Изключително дискретните и емоционални Раци често изпитват срам от семейните си травми или ако имат някаква лоша карма в рода си. Вместо да говорят открито за тези проблеми, хората от този знак са склонни да ги замитат под килима или казано с други думи – това са теми табу. Навлизането на потайния Плутон в рационалния Водолей променя играта, позволявайки на Раците да гледат обективно на миналите грешки. В резултат на това Ракът не само ще може да назове проблемите, които измъчват семейството му, но и да ги коригира.

Тъй като Плутон се движи през 8-ия дом на наследствата на Рака, това означава, че той ще предаде много по-здравословно наследство на своите собствени деца. Това може да включва всичко – от по-здраво семейно гнездо до по-добро отношение към живота като цяло. Какво облекчение!

Телец

Лоялните Телци понякога имат затруднения да признаят грешките, които са направили техните родители, баби и дядовци. Мнозина предпочитат да омаловажават мрачните и тревожни истории. Сега, когато разрушителният Плутон навлезе в техния 10-и Дом на Патриархата, това ще се промени. Вместо да се придържат към жестоки традиции и да игнорират обидното поведение, Телците ще възприемат по-критично отношение към по-възрастните си роднини и това е добре.

Най-хубавото е, че хората, родени под знака на Телеца, ще възприемат по-далновидни нагласи. Вместо да работят денонощно, те ще постигнат по-здравословен баланс между работата и личния живот. Вместо да наблягат толкова много на социалното приемане, те ще се вслушат в интуицията си. Тези промени ще се отразят благоприятно както на хората от тази зодия, така и на собствените им деца.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари