IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Plus-size моделът Искра Лоурънс по бански. Харесва ли ви?

26 май 2017 12 00

Тичайте на воля в удобната ви дреха, написа тя в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Британската plus-size-модел Искра Лоурънс публикува на страницата си в Instagram снимка, на която тя е на плажа по бански, а с кадъра жената призова всички жени да се гордеят с тялото си.

26-годишната Искра проповядва идеята, че жената не трябва да се изтезава и да пие хапчета за да отслабне и то само, за да изглежда добре по бански през лятото.

Главното за манекенките е да се радват на своето тяло, но британката се обърна към тях и останалите дами. „Не е важно как изглеждате. Вие имате право да бягате по плажа в удобната ви дреха“, отбелязала тя.

Фотографията набра бързо повече от 134 хиляди харесвания. В своята страница в социалната мрежа Лоурънс има над 3.5 милиона последователи.

През април и друга plus-size блогърката Жасмин Граймс призова жените да се гордеят с несъвършенствата си и с излишното си тегло.

За това тя написа на страницата си в  Instagram. Граймс живее в Сан Франциско, щата Калифорния и публикува често свои фотографии, на които е само по бельо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари