IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли нямала нищо против да снима интимни сцени пред сина си

23 март 2024 12 00

Деймиън Хърли е режисьор на новия еротичен трилър с участието на майка си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако вие някога сте изпитвали дискомфорт, когато говорите за секс с родителите си, то тогава сте доста различни от семейството на Елизабет Хърли

58-годишната актриса сподели, че е нямала нищо против да снима еротични сцени пред очите на 21-годишния си син Деймиън в новия трилър Strictly Confidential. Това е режисьорски дебют за известния наследник, който получава специална подкрепа от майка си, която влиза в главната роля. 

Описван като „чувствен трилър с дяволски привкус“, филмът разказва за годишнина от смъртта на Ребека, когато най-близката ѝ приятелка, Миа, се завръща на Карибските острови, където двете са прекарали последните си мигове заедно. „Докато Миа се опитва да разкрие мистериозните събития около смъртта на Ребека, стара искра се запалва отново, нови тайни се откриват и тя е въвлечена в привлекателния свят на секса, предателството и убийствата“, се казва в официалното описание. 

Пред списание People Деймиън казва, че майка му е обещала преди години, че ще участва в първия му филми и е зарязала всякакви други ангажименти, за да си удържи на думата. 

„По времето, когато направих първия си късометражен филм през 2010-а, когато бях на 8 години, мама ми обеща, че ще участва в първия ми пълнометражен проект. Спазвайки думата си, в момента, в който Strictly Confidential получи зелена светлина, тя се отказа от абсолютно всичко и пристигна на Карибите, за да помогне“, казва 21-годишният режисьор. 

Въпреки че някой би сметнал работата между майка и син, особено по такъв еротичен проект, за странна, Деймиън споделя, че той и Елизабет са се чувствали доста добре. А актрисата допълва, че е била толкова освободена, че дори не усещала притеснение, когато е трябвало да снима еротични сцени пред очите на детето си. 

„Нещата в сценария, които трябваше да направя, не бяха такива, които обикновено правя във филмите си. Да имам неговата подкрепа в този момент, ме накара да се почувствам по-спокойна и освободена“, казва Хърли пред Access Hollywood. 

Актрисата допълни, че се чувствала комфортно да снима секс сцени и да носи много изрязани бански именно защото синът ѝ е бил зад камерата. „Спокойна съм пред него. Той се грижи за мен. Освобождаващо е да работиш със семейството си“, категорична е Хърли. 

Деймиън чувства същото и казва, че е израснал в света на шоубизнеса и затова не приема подобни сцени, дори с участието на майка му, толкова притеснителни. По думите му, и двамата разбират, че това е просто работа, която трябва да се свърши по най-добрия начин. „Също така, когато правиш независим филм, имаш 18 снимачни дни. Всяка секунда е от значение. Нямаш време да седиш и да се оплакваш заради сцени“, казва още режисьорът. 

Елизабет Хърли иска да бъде пример за сина си

Елизабет Хърли и синът ѝ Деймиън с първо общо дефиле

През декември 2022 година Деймиън отпразнува приключването на снимачния процес, споделяйки кадри от зад кулисите и благодари на майка си за подкрепата. 

„Да работим заедно беше сбъдната мечта“, написа той и допълни, че се гордее страшно много с филма си. 

Strictly Confidential излиза по кината и в дигиталните платформи на 5 април. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари