IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

15 години любов – Ема Хеминг Уилис и Брус Уилис са по-силни от всякога

22 март 2024 14 50

Двамата празнуват годишнина от сватбата, а бившата моделка заяви, че се гордее с избора си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ема Хеминг Уилис отбелязва важен момент със съпруга си Брус Уилис.

Двойката отпразнува 15 години брак този четвъртък, 21 март, като бившата моделка сподели сладка снимка, на която съпругът ѝ я целува по устните. В прочувственото описание, допълващо кадъра, Ема написа „Днес се бележат 15 години от сватбената ни годишнина! И днес аз мога да направя избор. Мога да се удавя в мъка или да празнувам“

Бившата моделка допълни още, че нарича този момент „забележително преформулиране“, обяснявайки, че има толкова много неща за празнуване. „Нашият съюз и връзка вероятно са по-силни от всякога. Имаме две ярки, забавни и здрави дъщери. Имаме семейна единица, която е изградена върху взаимно уважение и възхищение. И просто, аз просто обичам и обожавам мъжа, за когото се омъжих“, пише още г-жа Уилис.

„Много съм горда от това, което имаме и продължаваме да създаваме. Така че, честита ни кристална годишнина“, завърши гордата съпруга. 

Март определено е празничен месец за известната двойка, след като Брус Уилис навърши 69 години във вторник, 19 март. По този повод Ема сподели снимка с актьора от „Умирай трудно“, на която той държи сладко бебе. Не е ясно коя точно от двете си по-малки дъщери е в ръцете му – Евелин или Мейбъл, които в момента са съответно на 9 и 11 години. Те се раждат от брака му с Ема, а от предишния си с Деми Мур актьорът има още три момичета – Румър, Скаут и Талула. Уилис също така е и дядо на момичето Лоуета, което е първо за Румър. 

„Точно както всички вие, ние просто го обожаваме. Това, което може би не знаете, но сигурно подозирате, е колко спокоен и защитен може да се чувстваш в ръцете му. Това е най-сигурното място в целия свят“, написа Ема. Тя описа съпруга си като истински джентълмен, който е изпълнен с любов и грижа, споделящ ги с всички. Допълва, че всеки ден има възможност да види истинската му същност, която е честна, добра и чиста. 

Ема и Брус се срещнаха през 2007 година и се женят на 21 март 2009 година на островите Търкс и Кайкос. Бившата моделка често споделя снимки на съпруга си и спомени, които са създали по време на дългата си връзка. 

През февруари тя напомни на феновете за 60-ия юбилей на Брус, споделяйки снимки, на които двамата позират във фотокабина. Ема също така отбеляза Свети Валентин със снимка от миналото, на която е пред Ниагарския водопад с актьора. В коментарите стана ясно, че кадърът е направен през март 2010 година, само година след сватбата на двойката. 

Миналия месец Ема обяви, че ще пусне книга през 2025 година, която ще е специално насочена към болногледачите. Тя ще бъде публикувана през издателската къща на Мария Шрайвър, която пък бе омъжена дълго време за друга холивудска легенда – Арнолд Шварценегер. 

Брус Уилис на 69 – заобиколен от съпругата, дъщерите и внучката си

След деменцията на Брус Уилис, дъщеря му е диагностицирана с аутизъм

Румър Уилис кръстила дъщеря си в чест на Брус Уилис

Книгата, която все още си няма заглавие, е вдъхновена от личните борби на Ема и посвещаването ѝ на грижите за Брус Уилис, който бе диагностициран с фронтотемпорална деменция през февруари миналата година. Първоначално му беше поставена диагноза за афазия – състояние на речта, което го накара да се откаже от киното на следващия месец. Семейството му потвърди, че заболяването е прогресирало и се е превърнало в деменция. 

С новата си книга Ема се надява да сподели повече информация за това, което е научила след превръщането си в личен болногледач на съпруга си, с което да осигури и повече ресурс за всички, които преминават през същата ситуация. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари