IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Гуинет Полтроу и Крис Мартин изглежда точно като баща си

10 април 2024 08 40

Актрисата сподели нова снимка на Моузес Мартин в чест на 18-ия му рожден ден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу сподели нова снимка на сина си Моузес в чест на 18-ия му рожден ден в понеделник. От кадъра в Instagram се вижда, че наследникът на певеца Крис Мартин е негово копие.

Феновете на фронтмена на групата Coldplay и на холивудската звезда веднага отбелязаха забележителната прилика. „Моузес изглежда точно като баща си“, написа един потребител на Instagram.

Мнозина посочиха, че тийнейджърът е като „двойник“ на музиканта.

Мартин и Полтроу са родители и на 19-годишната им дъщеря Епъл. Двамата успяха да запазят приятелските си отношения през годините, като самият им развод не беше драматичен.

И докато 47-годишния Мартин няма публичен акаунт в Instagram, то 51-годишната Полтроу от време на време споделя по някоя снимка на двете си деца. Колкото до поста за рождения ден на момчето си, тя написа дълго посвещение, което гласеше:

„Честит ти 18-ти рожден ден, сине мой“, започна създателката на Goop. „Толкова се гордея с това кой си. Харесвам твоята чувствителност и блясък и тих хумор.“

Тя добави: „Възхищавам се колко дълбоко навлизаш в областите, които те интересуват, ставайки експерт по синтезатори от 80-те и френската нова вълна. Харесва ми колко много обичаш хората, които обичаш. Има такъв великолепен свят от идеи и хармонии в тази твоя красива глава“.

Накрая блондинката завърши: „Невероятно се гордея с човека, който си днес, когато прекрачваш прага на зрелостта.​ ​​​​​​Обичам те повече, отколкото думите могат да изразят.“

Носителката на „Оскар“ и носителят на „Грами“ посрещнаха Моузес през 2006 г., две години след като бяха станали родители на неговата по-голяма сестра Епъл, която другия месец ще навърши 20 години.

Откакто „съзнателно се разделиха“ през 2014 г. след почти 11 години брак, финализирайки развода си през 2016 г., Гуинет и Крис споделят родителските си ангажименти.

Оттогава Гуинет продължи живота си с продуцента Брад Фалчук, за когото се омъжи през 2018 г.


Междувременно се твърди, че Мартин се е сгодил за дългогодишната си приятелка – актрисата Дакота Джонсън.  Неотдавна звездата от „Влюбеният Шекспир“ призна, че приятелското отглеждане на деца след раздяла може да бъде „по-трудно, отколкото изглежда“.

„Някои дни не са толкова добри, колкото изглеждат“, обясни Полтроу в интервю за „Шоуто на Дрю Баримор“ през 2020 г. „Имаме си и добри, и лоши дни с Крис, но мисля, че това, което ни води и двамата към една и съща цел е това, което е най-добро за Епъл и Моузес.“

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари