IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пред труден избор: Принц Хари между Меган Маркъл и кралското семейство

11 април 2024 10 50

Съпругата му изобщо не иска да пуска децата във Великобритания

Снимка: БГНЕС

Принц Хари е изправен пред огромна дилема, след като съпругата му Меган Маркъл промени решението си за евентуалното им посещение в Обединеното кралство през май. Херцогът на Съсекс трябва да се завърне в родината си и се очаква да говори на 10-ата годишнина на Invictus Games в катедралата Сейнт Пол на 8 май.

Въпреки че пътуването не е официално потвърдено, принц Хари вече е вписан в официалния регистър на гостите. Но до името на Меган Маркъл има знак TBC (ще бъде потвърдено – т. е. подлежи на потвърждение).

Първоначално херцогинята на Съсекс беше наистина склонна да придружи съпруга си по време на пътуването му и дори да вземе двете си малки деца със себе си.

По-късно обаче тя изрази опасения за безопасността на семейството, тъй като тя и Хари след отнемането на кралските правомощия вече нямат право на държавна закрила в Англия.

Вътрешен човек каза пред New magazine: „Сега ситуацията е такава, че или семейство Съсекс присъстват на събитието със засилена частна охрана, или Хари лети за Лондон сам“.

Източникът добави, че принцът моли съпругата си да му прави компания и вече не иска да „продължава да прави самостоятелни пътувания до Обединеното кралство“, защото: „Той би предпочел любимите хора да го подкрепят редовно, за да искат да видят семейството му. Той мечтае да строи мостове, но има твърде много неща, които се случват зад кулисите“.

Отношенията на Хари с кралското семейство се влошиха след множеството интервюта, в едно от които (с Опра Уинфри) той разказа за неща, които явно дойдоха в повече за роднините му във Великобритания. Масло в огъня добави и книгата с негови мемоари – Spare.

От друга страна, в момента кралското семейство се намира в сложна ситуация и е важно Хари да бъде до близките си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари