IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум показа малката си дъщеря Лу – висока е колкото нея

16 април 2024 12 30

За разлика от сестра си Лени, 14-годишната тийнейджърка рядко се появява на светски събития

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хайди Клум показа дивата си страна, като към нея се присъедини и нейното най-малко дете – 14-годишната тийнейджърка Лу. Двете дами присъстваха на третия ден от музикалния фестивал „Коачела“ в неделя.

50-годишният немско-американски модел, който показа драматичен грим за популярния фестивал, видимо се забавляваше на калифорнийското събитие.

Русата модна звезда носеше зелена минирокля, изработена от прозрачен дантелен материал, който прилепваше към тялото ѝ. Освен това тя се вмъкна в чифт черни мрежести чорапогащи, както и черни боти до глезена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Малката дъщеря на модела беше видяна да се разхожда с майка си облечена в широки дънки и изрязан топ с щампи. Лу е най-малкото от трите деца, които Хайди роди на бившия си съпруг – певеца Сийл.

Освен Лу, тя и изпълнителят на хита Kiss From A Rose споделят и синовете Хенри и Йохан. Бившата двойка беше женена от 2005 г. до финализирането на развода им през 2014 г.

В добавка към трите си деца от Сийл, Хайди има и една по-голяма дъщеря – Лени Клум, която е от връзката ѝ с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, но също беше отгледана и осиновена законно от Сийл, когото счита за свой баща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Клум информира своите фенове и последователи за преживяването си на „Коачела“ в социалните медии. Първият уикенд от годишния фестивал – който се провежда в Индио, Калифорния – започна в петък, 12 април и приключи в неделя.

Клум сподели много снимки и видеа от събитието, а отдолу супермоделът написа на своите 12 милиона фенове: „COACHELLA 2024“, последвано от различни емотикони, като палмово дърво и червени бикини.

Тя също така даде на феновете си поглед към изпълнение на Сабрина Карпентър, докато стоеше близо до предната част на една от сцените.

Засега не е ясно дали и Лу ще последва стъпките на майка си в модата, както вече направи Лени. Голямата дъщеря на Хайди вече се превърна в успешен модел, като е участвала в редица модни кампании с майка си и е била лице на няколко корици на модни издания.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари