IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Менюто за перфектна фигура на Вера Брежнева

1 ноември 2018 09 10

36-годишната украинска звезда впечатлява с фигурата си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Украинската певица и актриса Вера Брежнева е на 36 години, майка на две деца. И както сама казва: „Работеща, много работеща мама“. На сцената и пред камерата тя е длъжна да изглежда в топформа и спазва свои правила за красота.

Вера е оглавявала различни класации за секси жени, а през 2007 г. е номер едно в класацията на руския Maxim.

„Аз съм на 36, майка на 2 деца. И работя много. След 30, в моя случай след 32 години, наистина стана по-трудно да поддържам форма. И тук не говорим за „гени“, просто тялото се променя с възрастта. Хормони, отношението на човек към самия себе си, храна. Всички се променяме и изглеждаме по-различно“, казва Вера.

Какви са нейните тайни?

„След 15:00 часа не ям въглехидрати, включително пресни и сушени плодове са включени там. По-лесно ми е да поддържам формата си благодарение на този постоянен режим, който не нарушавам дори на събития, банкети и празници. Какво има в менюто ми? Месо и зеленчуци като бобови растения – грах, нахут, леща, боб, бяла риба, морски дарове, домашни птици (пиле, пуйка, пъдпъдъци). Задължителна част от вечерята ми са топлинно обработени зеленчуци – на пара, на скара, задушени, печени“, обяснява Брежнева.

Тя не обединява в едно ястие месото и зеленчуците и последното ѝ хранене е 4 часа преди лягане.

Хит в Холивуд: Загуба на тегло в легло

5-те най-важни витамина и хранителни добавки

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари