IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 начина да използвате енергията от сезона на Овен, за да подобрите драстично живота си

20 март 2024 17 30

Енергията на сезона на този огнен знак продължава до 20 април

Снимка: Istock

Снимка: Istock

С настъпването на астрономическата пролет дойде и нов зодиакален цикъл, а именно – красивият и смел сезон на Овен. Усещате ли промяната във въздуха? Официално сезонът на този огнен знак е между 21 март и 19 април, но действителните дати могат да варират с един до два дни. Въпреки това, всичко, което трябва да знаете е, че сезонът на Овен винаги започва на пролетното равноденствие, а това е едно много специално време...

А ето и 7 начина как да използвате енергията на сезона на Овен, за да заживеете по-смело и да придвижите целите си напред:

1. Бъдете верни на себе си

Като първи зодиакален знак, енергията на Овен е свързана с нас и начина, по който взаимодействаме със света около нас. Става въпрос и за прокарване на път, който е уникален за вас, и за утвърждаване на вашето присъствие с увереност. Така че най-доброто нещо, което можете да направите през сезона на Овен, е да прегърнете този динамичен начин на мислене и да бъдете 100% верни на себе си.

Когато живеете по този начин, ще срещнете всякакви хора – от скептици до грубияни, а също конкуренти и приятели. Само помнете: всеки има право да изразява мнението си, но не е необходимо да променяте границите или дестинацията си, ако тези мнения не ви се струват правилни.

2. Изберете си ново хоби

Разпространена е шегата, че Овенът винаги е добър в започването на нещата и то започването им по смел начин, но рядко успява да доведе нещата докрай. Затова в обичащия забавления дух на Овен, възприемете това отношение и опитайте да стартирате ново хоби. Независимо дали е нещо супер тайно или нещо, което кара приятелите ви в социалните медии да се вълнуват, изберете нещо, което винаги сте искали да опитате, но сте отлагали за по-късен етап от живота си.

3. Подарете си приключение

Овенът в астрологията се управлява от планетата Марс. И ако има нещо, което е свързано с тази червена планета, това са новите изследвания и приключенията. Така че си измислете някакво ново приключение през този сезон на Овен, което ще ви помогне да откриете нова страна на самия себе си! Независимо дали става въпрос за туристическо приключение в Мачу Пикчу или просто да опитате нов вид кухня, вие не трябва да си слагате ограничения, а да действате с въображение. Мислете на едро и не си стойте твърде дълго у дома!

4. Отстоявайте себе си

Ако има нещо, което енергията на Овен дава в повече на всички нас, това е смелостта. Овенът винаги е първият, който казва това, което хората мислят, а освен това не се страхува да го каже на глас. Така че отключете своята смела страна през този сезон на Овен и не премълчавайте нищо на никого. Поемете някакъв риск, който може да доведе до експанзия.

Само помнете: да бъдеш смел и твърде неразумен са две различни неща. Така че е добре да заемете позиция, която наистина ви се струва правилна. И помнете – тези, които имат смелост, правят това, което трябва, въпреки страха си.

5. Бъдете активни

Като огнен знак, Овенът е един от най-активните и атлетични знаци на зодиака – в крайна сметка той се управлява от планетата на действието Марс. Така че, ако искате да почетете духа на Овен през този месец, едно от най-добрите неща, които можете да направите, е да станете по-активни. Заложете на кардио спортовете, на спортовете на  открито, както и на бойните изкуства. Включете се в някакъв отбор и стига сте гледали отстрани! Време ви е да си изцапате ръцете и да накарате кръвта ви да закипи на максимум.

6. Подхранвайте интуитивната си интелигентност

Импулсивността и прибързаността на Овена са друга известна истина в астрологията. Но пък Овенът е импулсивен и прибързан само от гледна точка на онези, които са твърде бавни. Често зад тази импулсивност се крие просто бърза интуиция. Така че позволете си да бъдете интуитивно интелигентни през този сезон на Овена и оставете шестото ви чувство да ви води към най-добрите резултати. Животът ви като цяло ще се подобри от това упражнение. Просто се опитайте да бъдете по-бързи, по-смели и по-надъхани от всички други. Това е предимството на пионера!

7. Бъдете промяната, която искате да видите в света

Не можем да говорим за пионерство, без да се сетим за Овен. Това е първата зодия в зодиака, тази на лидерите. В края на краищата човек се нуждае от огромна смелост и убеденост, за да следва пътя, който знае в сърцето и душата си, че е верният за него. Така че намерете вътрешното си убеждение през този сезон на Овен и бъдете промяната, за която жадувате. Независимо дали ще станете защитник за по-чиста планета или ще се опитате с решимост да направите училищата по-безопасни, опитайте се да промените нещо в заобикалящата ви среда. След това гледайте как се разгръща магията!

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари