IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предполагаемата любовница на принц Уилям коментира слуховете за романса им

22 март 2024 17 50

Маркиза Роуз Ханбъри протегна ръка

Снимка: БГНЕС

На фона на здравословните проблеми на Кейт Мидълтън се появиха слухове, че съпругът ѝ има връзка с друга жена. Журналистите успяха да намерят предполагаемата любовница – маркиза Роуз Ханбъри – и не пропуснаха възможността да я попитат за тяхната евентуална афера.

Съпругата на Дейвид Чолмондели и майка на три деца направи изявление, в което нарече приказките за афера с Уилям лъжа. „Слуховете са напълно неверни“, каза тя.

Жената уточни, че има собствено семейство, за което се грижи. Тя не е имала връзка с престолонаследника. Като цяло фокусът върху Кейт Мидълтън наистина е засилен в последно време. Появиха се и доста конспиративни теории, които разстроиха принц Уилям.

Дори брат му, с когото не са в добри отношения – принц Хари, отговори на разговорите за изчезването на Кейт Мидълтън и многобройните слухове за нейното здраве. Въпреки всички несгоди и трудности в отношенията му с кралското семейство, херцогът на Съсекс е искрено загрижен за благосъстоянието на съпругата на брат си.

Вътрешни хора съобщават за притесненията на Хари, че медиите са прекалено активни в опитите си да проникнат в личния живот на принцесата на Уелс и да нарушат поверителността на медицинската информация. Херцогът на Съсекс е сигурен, че всичко с нея е наред и подкрепя избора ѝ да остане малко в сянка.
„Всеки намек за скандал е неверен“, каза източникът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари