IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Робърт Дауни-джуниър: Нямаше да съм аз, ако не беше той

11 април 2024 08 30

Сюзън все още е влюбена в носителя на „Оскар“ така, както в първия ден от връзката им

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Всички знаем, че Робърт Дауни-джуниър е напълно пленен от съпругата си, но сега е ред на Сюзън Дауни да изкаже своите мисли относно носителя на „Оскар“.

По време на впечатляващия награден сезон, в който Дауни спечели така желаната награда на Академията, той излезе на сцената и благодари на съпругата си, с която са заедно почти 20 години, за подкрепата и любовта. Тогава актьорът сподели, че Сюзън го е намерила в най-лошия етап от живота му и го е накарала отново да се бори и да живее. Така той се превръща от осъден престъпник и наркозависим в един от най-обичаните актьори, радетел на вселената на Marvel и вече носител на „Оскар“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)

„Искам да благодаря на съпругата си Сюзън Дауни, която е ето там. Тя ме намери като една изхвърлена на улицата котка и чрез любовта си ме върна към живота. Затова съм днес тук. Благодаря ти“, бяха думите на Дауни след победата му в категорията за най-добра поддържаща мъжка роля за играта му в „Опенхаймер“ на Кристофър Нолан.

Сега Дауни застава на корицата на списание Esquire, където, освен с него, се провежда и интервю със Сюзън. Така тя има възможността да представи една нова гледна точка към отношенията им и любовната им история, която определено е достойна за Холивуд.

„Всеки харесва простата история за това как аз съм се появила и съм обърнала живота му в правилната посока и всякакви подобни глупости. Но аз мога да ви кажа, че аз не бих била това, което съм, ако не беше той“, казва г-жа Дауни.

Тя продължава и допълва, че неговата траектория на живота е по-лесна за очертаване заради публичната му персона и провиненията, които целият свят знае. По думите ѝ, Робърт е трябвало да изживее своите висоти и падения публично, но това не означава, че само той е имал трудности в живота. „Когато се срещнахме, имахме късмет, че той беше на място, когато беше отворен да прави нещата по различен начин, отколкото в миналото. Но знаете ли какво? И аз също бях на това място“, казва Сюзън, която се омъжва за Дауни през 2005 година.

Носителят на „Оскар“ също не спести суперлативите по адрес на любимата си, с която се запознава на снимачната площадка на филма „Готика“ през 2003 година.

„Отвъд това, че сме двама души, които съжителстват и са изградили живот заедно, има нещо в нея, което остава почти изцяло загадка. Аз все още... ще я гледам от другата страна на кухнята и ще я изучавам, сякаш съм частен детектив“, казва актьорът.

Двойката често говори за тайните на успешния брак, който продължава вече 18 години. Казват, че един от факторите за дългата им любов е двуседмичното правило. То гласи, че двамата не трябва да бъдат разделени за повече от 14 дни, независимо от това къде се намират по света. Когато този срок изтече, те се събират на едно място заедно с децата си – 12-годишния Екстън и 9-годишната Аври, както и с 30-годишния Индиго, който е син на Дауни от предишния му брак.

Робърт Дауни-джуниър е неузнаваем

Семейно забавление: Децата на Робърт Дауни-джуниър се превърнаха във фризьори

На гости в дома на Робърт Дауни-джуниър

Робърт отбелязва, че семейството му дава нещо, към което да се прикрепи всеки път, когато усети, че позитивното си отива от живота му. Съпругата му, от своя страна, похвали уменията му на баща и съпруг.

„Казваме, че той е перфектният мъж, защото е невероятно точен и се грижи ние да сме също толкова пунктуални. Винаги му се смеем за това, но смятам, че това е неговият начин да покаже, че е тук и е готов да прекара време с нас. Готов е да спре времето и да изслуша всяка една дума, която имаме да му казваме“, споделя Сюзън.

Г-жа Дауни, която служи и като партньор на съпруга си в общата им продуцентска компания Team Downey, поздрави Робърт за невероятното му чувство за хумор и остроумие, които внася в дома им. По думите ѝ, тези качества вече си личат и в децата им, което я радва още повече.

„Виждам това в сина ни и дъщеря ни и нямам съмнения откъде са го наследили. И у дома се създава една щастлива, креативна среда, която вярвам, че Робърт е създал“, казва още Сюзън.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари