IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Лени Кравиц не му трябва анцуг, той тренира с кожени панталони

10 април 2024 16 30

Изпълнителят със странен моден избор за залата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вие как ходите на фитнес? С клин, анцуг, къси панталонки, шорти? Най-вероятно е едно от тези неща, за да си осигурите по-добър комфорт по време на уморителните серии в залата. Е, Лени Кравиц малко се различава от обществото, показвайки че тренира в нещо съвсем неестествено и на пръв поглед, дори неудобно. 

Преди дни известният музикант сподели видео в социалната мрежа TikTok, в което показва как поддържа невероятната си форма на 59 години. Като една истинска модна икона не само на своето, но и на нашето поколение, Кравиц не забравя да бъде стилен дори в залата. На видеото се вижда как той тренира с кожени панталони и мрежест потник, сякаш просто си е вървял по улицата, видял е отворен фитнес и е решил да влезе за няколко серии, след което да продължи с деня си.

@lennykravitz Thank God for today! Grateful. Never been better. There are no shortcuts so seize your day. It is all possible. Love! #Human ♬ Human (Album Version) - Lenny Kravitz

„Благодаря на Бог за днес! Благодарен съм. Никога не съм се чувствал по-добре. Няма пряк път към успеха. Всичко е възможно. Любов“, написа Лени под видеото си. Описанието също така включваше и хаштаг, напомнящ за най-новия му сингъл Human, който излезе съвсем наскоро.

Това, което направи публикацията уникална не беше впечатляващата бърза серия на вдигане на тежест от страна на музиканта, а фактът, че той тренира с кожени панталони и мрежест потник. Той допълни визията си със слънчеви очила. Това обаче не му попречи да завърши серията си, като получи малко помощ от треньор, който държеше глезените му.

Феновете веднага се включиха в коментарите, за да поздравят Кравиц за уменията му в залата, като някои дори се пошегуваха, че гледат клипчето, докато ядат сладко и правят планове да започнат с тазгодишните си фитнес обещания. Други пък заявиха, че щом Лени може да тренира с подобен тоалет, то това ще бъде следващият им избор за залата. 

Изпълнителят е известен със своя емблематичен моден стил. Преди месец той получи звезда на Алеята на славата заради дългогодишната си успешна кариера. За събитието Кравиц се облече в изцяло черен тоалет, състоящ се от раирани панталони, риза и сако, които допълни с огледални слънчеви очила.

„За мен е огромна чест да бъда на тази улица. Да съм до всички тези невероятни хора, които са сътворили огромни неща в живота си. Никога не съм си го представял. Когато бях дете, често се разхождах по тези улици, но тогава единствено мислех къде ще спя довечера. Да имам звезда тук е сюрреалистично и съм наистина благодарен“, каза музикантът от сцената.

Що се отнася до модния му статут, Кравиц казва, че се гордее с факта, че излиза извън рамките на приетото в обществото, дори това понякога да означава, че се превръща в забавен мийм в социалните мрежи.

Мъжка красота: Тайните на Лени Кравиц против стареене

Лени Кравиц стана лице на Ив Сен Лоран

Спомняйки си за едни от най-емблематичните си тоалети в миналото, Лени не забрави да посочи снимката с огромния шал, която се появява всяка година, когато времето застудее.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

„Отивах до магазина за няколко покупки. Не мислех, че ще видя някого. Беше студено и аз притежавам един огромен шал, който сам си направих. Оттогава той се превърна в мийм и символ на студеното време“, казва Кравиц.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари