IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Владо Карамазов показа топ физика по слипове

10 април 2024 17 40

Актьорът зарадва последователите си в Instagram

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Владо Карамазов зарадва последователите си в Instagram като сподели своя снимка, на която е гол – само по слипове. От неговия коментар става ясно, че въпросният секси кадър е направен в стая на луксозен хотел.

Актьорът и бивш телевизионен водещ, който на 27 април навършва 45 години, е написал: „Проба на ново осветление в 5⭐ хотел.“

Не е ясно защо Владо е дръзнал да се пусне в социалната медия толкова разголен, но се вижда, че има какво да покаже и няма от какво да се срамува. Така или иначе, интересните снимки са запазена марка на Карамазов. В последните години той отделя голяма част от времето си, за да прави качествена фотография и дори вече има награди в това свое поприще.  

През февруари актьорът, известен с ролите си в сериалите „Откраднат живот“, „Дървото на живота“ и „Четвърта власт“, спечели награда от международен конкурс на Sony. И не можеше да се нарадва на фотокамерата си, която получи през март.

Тя работи отлично и на видео. „С тази камера ще сложа началото на видеоерата“, отбеляза тогава Карамазов.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари