IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани призна със съжаление: Трябваше да бъда повече до семейството си

11 април 2024 18 00

Изпълнителката коментира слуховете за развод с Блейк Шелтън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуен Стефани сподели жестоката истина, пред която са изправени всички работещи майки, особено тези, на които често им се налага да пътуват далеч от семейството.

В интервю за NYLON, придружено с красива фотосесия, 54-годишната изпълнителка говори откровено за предстоящото ѝ събиране с групата No Doubt по време на музикалния фестивал Coachella, спомняйки си и за ранните дни на кариерата, когато покорява музикалните върхове заедно със своите колеги.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYLON (@nylonmag)

Казвайки че се е чувствала заклещена между това да бъде добра майка и пълноправен член на групата, Стефани сподели, че всеки път, когато е трябвало да пише нова песен, ѝ се е налагало да остави семейството си само. „Ако не успеех да напиша парчето за определено време, се чувствах като най-големия загубеняк, защото не съм успяла да вечерям със семейството си и в същото време съм се провалила с писането. Пропиляла съм още един ден, опитвайки се да бъда част от No Doubt“, казва изпълнителката.

Стефани допълва, че всеки един избор, който е направила през годините, е имал тежестта на саможертва от нейна страна.

„Поглеждам назад сега и си мисля колко е било глупаво да правя всичко това, за да угодя на другите. Истината е, че просто трябваше да бъда със семейството си. Но все пак жертвах това време и в крайна сметка се получиха добри песни. Но не искам да си спомням за този период. Не ми се говори за него“, казва още Гуен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Русокосата певица има трима синове – 17-годишния Кингстън, 15-годишния Зума и 10-годишния Аполо, които споделя с бившия си съпруг Гавин Росдейл.

През февруари гордата майка сподели видео в социалните мрежи, за да отбележи 10-ия рожден ден на Аполо. Клипът включваше снимки на средния ѝ син, включително такива от бебешките му години, както и видео, в което той прегръща втория си баща Блейк Шелтън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Най-важните мъже в живота на Гуен бяха плътно до нея, когато тя получи звезда на Алеята на славата през октомври миналата година. Тогава Блейк, Зума, Кингстън и Аполо заобиколиха певицата, позирайки с нея за няколко семейни снимки.

Колкото до Шелтън, преди месец се появиха слухове за разрив в отношенията му със Стефани. Тази тема, разбира се, беше зачекната по време на интервюто, особено след излизането на песента Purple Irises. Гуен споделя, че по време на написването на текста се е изправила срещу своите собствени страхове и съмнения относно личния си живот. Дуетът ѝ с Шелтън бе пуснат през февруари.

Големият син на Гуен Стефани направи певчески дебют пред очите на втория си баща

Гуен Стефани за развода си с Гавин Росдейл: Животът ми се разпадна

Порасналите синове на Гуен Стефани я придружиха на Алеята на славата

В деня, в който Гуен пише Purple Irises, тя е изпитала безпокойство заради влизането си отново в студиото, но в същото време е била изправена и пред усещането за несигурност, когато става дума за брака ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

„Преминавах през тези моменти, в които постоянно се питах дали съм красива, дали остарявам. В собствената ми връзка, въпреки че знам истината за това, което се случва, все още създавам драма в ума си относно несигурностите и какво може да се случи. Попаднах в този параноичен период и по време на връзката ми с Блейк, което още повече увеличи безпокойството ми“, казва Стефани.

Шелтън се включи в разговора и сподели, че това са несигурности, които и двамата изпитват в определен период от брака си. „Това са разговори, които водим с нея. Питаме се дали все още ще се обичаме като остареем и започнем да забравяме кой седи срещу нас“, допълва изпълнителят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Гуен Стефани и Блейк Шелтън се ожениха през 2021 година, след като се запознават по време на шоуто The Voice през 2015 година, където и двамата играят ролята на треньори. По това време изпълнителката от No Doubt е омъжена за Гавин Росдейл, а кънтри певецът е в брак с колежката си Миранда Ламберт. Връзката им започва след приключването на съответните им разводи.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари