IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и 15-годишната ѝ дъщеря Вивиан озариха червения килим

12 април 2024 12 30

Приликата помежду им е неоспорима

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли е от дълго време в развлекателния бизнес, занимавайки се както с актьорство, така и с режисура и продуцентство. Въпреки че в момента продуцира пиесата The Outsiders, тя казва, че дъщеря ѝ Вивиан получава титлата за най-голям почитател на театъра в семейството.

На 11 април двете дами присъстваха на премиерата на бродуейския мюзикъл, където Джоли заяви, че 15-годишната тийнейджърка е била доста ангажирана с целия процес по създаване на продукцията. Когато беше попитана кой е най-големият почитател на театъра в семейството ѝ, носителката на „Оскар“ не се поколеба и посочи Вивиан. Тя на няколко пъти повтори името на дъщеря си, а Джъстин Леви – създателят на музиката за The Outsiders, потвърди думите ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hola.com México (@hola_mx)

„Без съмнения. Тя винаги ме поправяше. Питаше ме постоянно дали съм си научила урока, дали съм прочела последните бележки относно пиесата. Казваше ми какво да направим, как да преминем през дадена сцена. Тя е доста стриктен асистент. Приема работата си много сериозно“, казва Джоли от червения килим.

Освен че е била плътно до майка си по време на целия процес по създаване на пиесата, Вивиан придружи Анджелина и на червения килим. Двете позираха заедно и с актьорския състав на The Outsiders, която е адаптация на известния едноименен роман от 1967 година на Сюзън Елоиз Хинтън. Пиесата се играе на Бродуей в театър „Бернард Б. Джейкъбс“.

Действието в The Outsiders се развива в Тълса, Оклахома, през 60-те години на миналия век и проследява братята Понибой Къртис (изигран от Броуди Грант в този мюзикъл), Даръл Къртис (Брент Комър) и Содапоп „Сода“ Къртис (Джейсън Шмид) и тяхната група приятели известно време след смъртта на родителите на братята. Сюжетът на мюзикъла се върти около конфликти между групата и по-заможните тийнейджъри в града, известни като социалистите. Актьорският състав се допълва от Скай Лакота-Линч като Джони Кейд, Дарил Тофа като Кийт Матюс и Джоуша Буун като Далас Уинстън.

През август 2023 година Анджелина Джоли обяви, че ще поеме ролята на главен продуцент на мюзикъла. Тя също така разкри по това време, че дъщеря ѝ Вивиан ще се присъедини към нея като асистент по продукцията и говори за това как двете са били вдъхновени да се впуснат в това приключение заедно. Казва, че са взели решението, след като са гледали пиесата, но не на Бродуей, а в театър в Сан Диего.

Ново 20: Анджелина Джоли заяви, че Брад я е насилвал и преди 2016-а

Брад Пит вдигна ръце: Спря да съди Анджелина Джоли за попечителство

За премиерата Джоли изглеждаше зашеметяващо в горчичножълто наметало и яркочервено червило, допълващо русите ѝ кичури. Междувременно нейната 15-годишна дъщеря, която тя споделя с бившия си съпруг Брад Пит, изглеждаше много пораснала, избирайки гащеризон, който се допълваше с тоалета на Джъстин Левин, който е отговорен за сценария, музиката и текстовете на пиесата.

„Вив е страхотен млад артист, който фокусира усилията си в това да помага на другите. Тя беше до мен, за да ми асистира по всякакъв начин и научи страшно много от Джъстин Леви и целия креативен екип“, каза Джоли на премиерата. Допълва, че дъщеря ѝ и напомня за майка ѝ Марчелин Бертран, като не се опитва да бъде в центъра на вниманието, а просто да бъде подкрепа на останалите.

И докато Вивиан работи с майка си, другите деца на Анджелина – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и Нокс – също не си губят времето. В момента Захара е студентка в университета „Спелман“, докато Мадокс и Пакс работеха с майка си по нейния предстоящ филм Without Blood.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари