IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново: Съпругата на Кание Уест, Бианка, пак се премени като Ким Кардашян

15 април 2024 10 30

Новата г-жа Уест се появи с разголена бяла рокля, носена преди години от риалити звездата

Ким през 2014 г.; Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съпругата на Кание Уест, Бианка Ченсори, копира бившата жена на рапъра Ким Кардашян за пореден път. Този път австралийката се появи в копие на рокля с дълбоко деколте в бял цвят, носена преди 10 години от риалити звездата.

Вижда се, че новата, 29-годишна г-жа Уест отново черпи вдъхновение от 43-годишната риалити звезда. Бианка и 46-годишният Кание се появиха на партито за рождения ден на Ty Dolla $ign в Западен Холивуд в сряда вечерта, като и двамата носеха бели тоалети.

Брюнетката демонстрира пищните си активи в типично разголена за нея рокля, която разкриваше дори пъпа ѝ. Бианка и преди това се е появявала в няколко копия на тоалети, носени от основателката на SKIMS.

Ким носеше почти идентичен вид на партито за 34-ия си рожден ден преди 10 години – подобна бяла рокля с дълбоко деколте и подчертани рамене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Y E (@yeonthebalcony)

Ким (на основната снимка) носеше въпросната бяла рокля месеци след като се омъжи за Кание през март 2014 г. на пищна италианска церемония. По време на вечерта Ким, която споделя четири деца с бившия си Кание, духна свещите на торта, на която беше изписано „г-жа Уест“.

Колкото до Бианка, нейният пикантен външен вид развълнува папараците и феновете през последната година, тъй като тя се появява с Кание, облечена винаги с едва забележими дрехи, под които си личат всичките ѝ активи. Бианка редовно смайва зяпачите, като се облича в чорапогащници, клинове и изрязани сутиени, носи миниатюрни поли и прашки по улиците.

В интерес на истината по време на пика на брака си с Кание, Ким също се носеше в латексови клинове и разголени горнища, но Ченсори отива и по-далеч.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари