IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Микрофренският маникюр е перфектната пролетна тенденция за нокти

20 март 2024 11 00

Вижте няколко интересни идеи, идеални за късите нокти

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато френският маникюр се завърна, след като преди това беше изпаднал за няколко години от тенденциите за нокти, той се завърна с гръм и трясък. В допълнение към традиционния стил, с който бяхме свикнали, видяхме много други варианти да влизат в ротацията: дълбок френски, двоен френски, деконструиран, филигран – и това е само върхът на айсберга.

Сега пък актуален е микрофренският маникюр, който е перфектна тенденция за пролетта.

А какво представлява тази тенденция?

„Това е тънка цветна ивица до върховете на късите ви нокти“, казва маникюристката Мариела Бошняк от Rawr Beauty пред списание POPSUGAR. „Прост, но толкова шикозен акцент.“

Може да се направи с класическия бял лак, с който всички сме толкова запознати, или можем да го смесим, като добавим цвят. Ярки неонови нюанси или метални покрития го правят особено подходящ за пролетта и лятото.

Шарлот Найт, маникюрист, главен изпълнителен директор и основател на Ciaté London казва пред изданието, че пролетният микрофренски маникюр най-вероятно ще има интересен привкус. „Изкуството за нокти ще прегърне пролетта в по-буквален смисъл с изкуство за нокти, вдъхновено от природата. Плодови ваденки като череши и лимони се добавят върху няколко или един нокът“, казва тя.

Добавя се и животински принт, главно като интересен обрат на френския връх. Корубата на костенурка, змийският принт и леопардовият принт ще се виждат на ноктите толкова често, колкото и в модата през следващия месец“, добавя тя.

Тънкият, едва забележим щрих на цвят по ръба на късите нокти върху неутрална основа на микрофренския маникюр е перфектен за човек, който иска да потопи пръстите си в изкуството на ноктите – или всеки, който живее според философията „по-малкото е повече“. Също така е страхотно за любителите на естествените и къси нокти, тъй като нямате нужда от много дължина, за да го направите ефектен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilianaxnails

Ако търсите вдъхновение за тенденцията на микрофренския маникюр, което да пренесете в салона за нокти, имаме много предложения за вас. Можете да си направите червен микро френски маникюр, розов, ментово-зелен, металически, жълт, черен и др. Изобщо развихрете фантазията си!

Наскоро самата мегазвезда Марго Роби се появи с микроскопичен френски маникюр, като ноктите ѝ на пръв поглед изглеждаха лъскави и нюд, но при много внимателно вглеждане се виждаше, че тя всъщност има фина бяла ивица по върховете.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари