IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая дебютира с рус бретон в Лондон

12 април 2024 16 30

Феновете са обсебени от новата визия на звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая току-що дебютира с рус бретон в Лондон, а феновете ѝ вече са обсебени от новата ѝ визия. Актрисата показа новата си прическа по време на британската спирка от промоционалното турне за последния ѝ филм Challengers, вдъхновен от тениса.

Почитателите на звездата са категорични, че тя изглежда зашеметяващо не само защото отново е класическа блондинка, но и заради отрязаните кичури над челото си.

Зендая се появи в лондонския хотел Claridges, носейки още един много стилен ансамбъл, този път комбинация от многоцветна раирана минипола и жилетка на Vivienne Westwood, допълнена с опашка с подрязани пера и чифт високи бели обувки. Видът на актрисата беше сам по себе си зашеметяващ, но нейният нов бретон беше този, който открадна шоуто.

Зендая с

Снимка: Getty Images

Звездата от „Еуфория“ беше прибрала на конска опашка току-що боядисаната си в светлорусо коса, привличайки цялата светлина на прожекторите в нейния смел, плътен бретон. Тази прическа идва само часове, след като Зендая показа друг вид визия в косите си, а именно висока опашка, сплетена на красива дълга плитка – стилът, с който се появи на лондонската премиера на Challengers.

Това е втората трансформация на косата на звездата по време на въпросното престурне. Преди няколко седмици феновете бяха впечатлени, когато тя замени типичната си тъмна дълга грива с къс рус боб.

Не е тайна, че Зендая и нейният стилист Лоу Роуч се стараят много за престурнето на Challengers. Всичките тоалети на звездата са на тенис тематика и са поръчкови.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ty (@euphoric_updatesss)

Дали скорошният външен вид на Зендая ще успее да засенчи престурнето на Марго Роби за хита й Барби, предстои да разберем.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари