IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които ще изпитат кармичен късмет до края на април

11 април 2024 17 30

Ретроградният Меркурий няма да засегне тези три знака

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога може да ви се струва, че независимо какво правите, животът ще намери начин да ви събори. Със сигурност има моменти, в които колкото и да се опитвате, нещата просто не вървят както трябва. И с ретрограден Меркурий в момента, вероятно се усещате така повече от всякога.

За щастие някои от нас ще почувстват период на кармичен късмет този април. Ако сте един от тези три знака, Вселената ви наблюдава. Колкото по-добра енергия внесете в света си този месец, толкова повече късмет ще получите. Уверете се, че поддържате настроението положително.

А ето и кои са тези три знака:

Телец

Слънцето влиза в Телец след 20 април и знаете какво означава това – сезонът на зодията идва! Можете също така да насочите цялата си най-добра енергия този месец в чест на рождения си ден. Избягвайте да стоите в зоната си на комфорт, ако това означава да пропуснете възможности, които бихте могли да използвате, за да направите света по-добро място.

Увеличете кармичния си късмет, като се свържете с хора, на които държите. На някои от близкия ви кръг може би им липсвате в момента, така че им покажете, че не сте ги забравили. И ако имате шанс да направите добро дело този месец, това е още по-добре. До края на април някои изненадващи и прекрасни неща трябва да ви предстоят.

Везни

Късметът ви през април няма просто да кацне на рамото. Докато Вселената ви гледа, вие трябва да докажете, че го заслужавате. Именно тогава ще разчистите пътя на кармичния си късмет. Правете добри неща и късметът ще ви последва. Правете лоши неща и Вселената ще ви отговори по същия начин. Увеличете своя кармичен късмет, като обръщате внимание на света около вас.

Вместо да се носите през ежедневието си, сякаш сте на автопилот, наблюдавайте моменти, в които можете да озарите деня на непознат. Комплимент за убийствените обувки на момиче. Помогнете на някого да вземе хляба, който е изпуснал в магазина за хранителни стоки. Всяко малко добро ще означава по-добър кармичен късмет до края на април.

Риби

Имате толкова голямо сърце и наистина можете да се справите с драмата на хората. Въпреки че вашата емпатия може да ви каже, че някой има нужда от помощ, вие слушате само ако имате настройка за това.

Този месец се уверете, че не позволявате нищо важно да ви се изплъзне по невнимание. Увеличете своя кармичен късмет, като оставите място за другите хора и за себе си. Покажете благодат на всички и Вселената ще ви забележи и ще ви се отблагодари. Като подобрявате живота на хората около вас, вие подобрявате и своя собствен живот. До края на април вашият кармичен късмет ще настигне и възнагради вашата грижовна, любяща природа.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари