IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Да“ на развода – Емили Ратайковски превърна годежния си пръстен в символ на раздялата

21 март 2024 18 00

Моделката си създаде две отделни бижута, с които отпразнува новото начало

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Емили Ратайковски казва „Да“ на развода!

32-годишната моделка, която се раздели с филмовия продуцент Себастиан Беър-Маклард, от когото има 3-годишен син Силвестър Аполо, през септември 2022 година след четиригодишен брак, празнува развода с няколко нови бижута. Във вторник авторката на книгата My Body сподели няколко голи селфита от спалнята си, на които с гордост показва два бляскави, ръчно направени пръстена от Alison Lou. Това е дизайнерската къща, която създаде оригиналния и единствен по рода си годежен пръстен Toi et Moi, с който Беър-Маклард поиска ръката на Емили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Двата нови деконструирани пръстена включват диаманта, изрязан във формата на обърната пирамида, ограден от трапецовидни странични камъни, както се вижда на десния безименен пръст на Ратайковски. На дясното си кутре тя носи златна халка в подобен стил с гигантския диамант тип круша от нейния оригинален годежен пръстен, който получи четири месеца след сватбата си през февруари 2018 година. И двата камъка са над 3 карата всеки. 

От бижутерската къща казват, че поставянето на крушовидния диамант е било умишлено от страна на Емили, защото тя харесала идеята да носи бившия си брачен пръстен на кутрето. Що се отнася до новия ѝ пръстен, от марката добавят, че моделката е искала свеж, но вечен дизайн и дори е била вдъхновена от пръстена на Риана, който тя носеше на средния си пръст на крака миналото лято.

Само преди няколко месеца Ратайковски използва социалната мрежа TikTok, за да сподели малко от мъдростите, които са ѝ помогнали да преодолее развода. По този начин тя искаше да помогне на други жени, които току-що излизат от брака си и имат чувството, че светът е свършил. 

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30

♬ original sound - Emrata

„Изглежда, че много млади дами се развеждат преди 30. Като човек, който се омъжи на 26, който е разделен със съпруга си повече от година на 32, трябва да ви кажа, че не смятам, че има нещо по-добро от това“, каза моделката само ден, след като стана ясно, че Джо Джонас и Софи Търнър се разделят след четиригодишен брак и две деца. Тя определи решението си да се разведе на 30 като „стилно“. 

След страстната целувка с Хари Стайлс, Емили Ратайковски иска връзка с жена

Емили Ратайковски отбеляза 2 години с русокосия Слай

Красавицата посочи също така, че няма нищо по-добро от това да бъдеш в 30-те си години, все още секси, да имаш собствени пари, да осъзнаваш какво да правиш с живота си и всичко останало, като междувременно разбираш, че фантазията, за която си мечтала като малка всъщност не е точно това в реалния живот. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

След развода си Ратайковски бе свързвана с редица известни мъже, включително Брад Пит, Пийт Дейвидсън, Ерик Андре и Хари Стайлс. Тя също така остава отворена за възможността да изпробва късмета си с жените, като заяви миналия май, че би се радвала да има хомосексуална връзка

„Просто чакам правилната да се появи. Винаги съм била човек, който е по-скоро привлечен към усещането, а не към физическите качества на човек. Изведнъж може да се влюбя в човек, а не в пола или визията му“, категорична е Емили.  

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари