IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Джиленхол показа супер тяло и разкри строгата диета, която е спазвал

24 март 2024 12 00

Джейк и Конър Макгрегър показват релефни тела и бойни хватки в новия си филм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейк Джиленхол разкри строгия си хранителен режим по време на снимките на новия си филм Road House. По време на участие в предаването This Morning on Thursday холивудският актьор разкри какво му е коствало да се сдобие с релефната физика, характерна за бойците от ММА (UFC).

В новия си филм – Road House, 43-годишният Джейк влиза в образа на Елууд Далтън, бивш ММА боец, който става бияч в мрачен бар във Флорида. В лентата участва и 35-годишният истински боец ​и звезда на UFC – Конър Макгрегър.

В интервюто Джейк даде представа за това как се е подготвил за ролята си и най-вече как е постигнал това супер релефно тяло, което показва във въпросния екшън на Prime Video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Total Film (@totalfilm)

Американската звезда обясни как не си е позволявал дори и „една хапка чипс“, защото тя би унищожила труда, който е полагал месеци наред. Джиленхол каза: „Ако се загледате във филма, ще видите, че не ям тако. Взимам чинията, казвам благодаря, а след това сцената прекъсва, никога не съм отхапвал.“

Джейк и

Джейк и приятелката му Жана Кадийо на премиерата на Road House; Снимка: Getty Images 

Джейк добави: „Бях на строг режим, един чипс щеше да обърне каруцата.“ Той също така призна, че е бил „тотално измамен“, докато е снимал бойни сцени с Конър, защото „той наистина можеше да ме срита“.

Конър, който пое първата си кино роля във въпросната лента, играейки Нокс, се вижда в един клип да блъска с глава героя на Джейк – Елууд Далтън. Джейк обясни как е трябвало да „учи професионални бойци“ как да симулират битка на екрана, така че зрителите да повярват.

Той продължи: „Мислех, че това е наистина страхотно, но също така просто напълно се заблуждавах. Обучавах професионални бойци, които наистина можеха да ми сритат задника, да се бият наужким, така че хората наистина да не разберат, че това е игра.“

„Но тяхната способност да преценяват разстоянието е различна и наистина не бях в безопасност.“

Рестартирането на култовата класика от 1989 г., в която първоначално участва Патрик Суейзи, беше пусната в Amazon Prime на 21 март.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Road House (@roadhousemovie)

Преди световната премиера на Road House на фестивала SXSW, холивудският фитнес експерт Джейсън Уолш, който работи с Джейк повече от осем години, обсъди неговия изтощителен режим на тренировки.

Говорейки с Insider, Джейсън разкри, че е работил с Джейк в неговото студио в Ню Йорк, като актьорът е посещавал неговите високоинтензивни 30-минутни тренировки VersaClimber, както и сесии за вдигане на тежести.

Той каза: „Джейк идваше много често, особено след като се опитвахме да го вкараме във форма на UFC боец. Тренировките на VersaClimber имитират нашите първични движения за катерене и пълзене и са ефективен начин за подобряване на сърдечносъдовата форма“.

Вертикалната катерачка за цялото тяло позволява на трениращите да изгарят мазнини за кратко време и да увеличат аеробния капацитет с ниско въздействие върху ставите. Джейсън похвали отдадеността на Джейк и всеотдайния му подход към тренировките.

Той добави: „Ако не беше във фитнеса, където правеше силови и кондиционни тренировки, той плуваше, играеше падъл тенис, караше колело като луд. Човекът правеше всичко. Той просто имаше този стимул.“

Джейк и друг път е претърпявал интензивни физически трансформации за роля.  Веднъж той свали 30 килограма за ролята си на гладен репортер във филма от 2014-та „Лешояда“  (Nightcrawler), само за да напълнее отново на следващата година, за да играе световен шампион по бокс в „Обратен гард“ (Southpaw).

Според много експерти Джиленхол има най-доброто тяло в Холивуд в момента, но това се дължи освен на ежедневните тренировки и на неговия стриктен хранителен режим. Джейк е работил с диетолог и готвач, за да се увери, че храненето му е правилно.

Единствената му слабост е била захарта, казва Уолш, но консумацията на въглехидрати и захар всъщност е необходима за тонизиране: „Когато телесните ви мазнини достигнат определено ниво, вие се нуждаете от гориво и постоянна струйка енергия, защото нямате складирана енергия, т. е. мазнини.“

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари