IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен на прага на смъртта по време на фотосесия

26 март 2024 09 00

Моделката снимала реклама в Исландия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Модната кариера на Жизел Бюндхен невинаги е била приятно и безопасно изживяване. 

Докато играеше на „Истински признания“ по време на предаването The Tonight Show с Джими Фалън, 43-годишната моделка сподели за рисковете, които крие професията ѝ. Тя си спомни за реклама през 90-те години за марката Lanvin, когато е била на прага на смъртта. Всичко се случва между 1997 и 1998 година, а Джими Фалън и гостът Уейн Брейди трябваше да отгатнат дали историята е истинска или не. 

„Снимах фотосесия на фалшив айсберг в Исландия и за малко да падна в океана“, разказа Бюндхен, отбелязвайки, че е била заобиколена от истински айсберги по врене на снимките, направени за промотиране на новия парфюм Oxydene на марката Lanvin. Моделката допълни, че ако била паднала във водата, е щяла да загине за секунди, защото всеки знае какво се случва в тялото, когато попадне в ледени води. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

След като стана ясно, че почти фаталният инцидент наистина се е случил, Бюндхен си спомни, че е трябвало да позира елегантно в копринена рокля, докато членове на екипа са били облечени със зимни якета и спасителни жилетки. 

Джими Фалън отначало все пак не повярва на историята и попита гостенката си дали наистина е била на прага на смъртта. След като Жизел за втори път потвърди историята си, водещият най-накрая повярва, а публиката остана шокирана от историята. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Бюндхен, която в момента промотира кулинарната си книга Nourish, която ще се появи на пазара на 26 ноември, наскоро говори за начините, по които модата е повлияла на благополучието ѝ. 

Жизел Бюндхен разкри каква е единствената храна, която никога не консумира

Стилът на супермодела Жизел Бюндхен е изненадващо лесен за копиране

Докато участва в епизод от The View миналата седмица, тя заяви, че е трябвало да премине дълъг път, за да се възстанови от паник атаките и депресията, които е изпитвала в 20-те си години. 

„Исках да се почувствам по-добре, но не знаех какво да направя, така че намерих един страхотен натуропат, който ми каза, че трябва да си променя диетата. Тогава не подозирах как храненето може да ти помогне да се справиш с депресията и паник атаките, но се оказва, че тя е основният фактор за доброто психично здраве“, казва красавицата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

След като започва да прави подобрения в начина си на живот, Жизел вижда все повече положителни резултати. Казва, че се е превърнала в съвсем друг човек, започвайки да практикува медитация и йога, както и да се учи да диша правилно. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари