IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красимир Балъков показа порасналия си внук

11 април 2024 14 40

Внукът на българската футболна легенда живее в Германия

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Красимир Балъков показа порасналия си внук Диего и дъщеря си Глория. Гордият баща и дядо и потомството му се насладиха на приятна разходка, от която бившият български футболист и герой от САЩ '94 сподели няколко кадъра в своя профил в Instagram. До снимките със своя първи внук Краси е написал: „Споделено време с любимите ми хора.“

Вижда се, че снимките не са направени в България, а най-вероятно в Германия, където живее Глория с мъжа и сина си. Дъщерята на Балъков и зет му Армандо Казо, който е италианец, го дариха с внук през 2018-а. Момченцето носи името Диего Армандо като аржентинската легенда на футбола Марадона.

Припомняме, че Глория остана да живее в Щутгарт, където баща ѝ дълги години играеше за местния отбор като той и до ден днешен е обичана спортна звезда в тази част на Германия.

Освен 34-годишната Глория и нейният 5-годишен син, Красимир има и още един наследник – сина му Красимир-младши, който също е от брака с бившата му съпруга Таня, с която се разведоха в края на футболната му кариера.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари