IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдовицата на Патрик Суейзи разкри, че заклетите му фенове я мразят

12 април 2024 11 00

Лиза Ниеми сподели, че почитателите на актьора не са ѝ простили, че се е омъжила след смъртта му

Двамата през 2007 г.;Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вдовицата на Патрик Суейзи, Лиза Ниеми, разкри, че е била критикувана от „яростните“ фенове на актьора заради това, че се е омъжила повторно. В същото време Лиза заяви, че духът на звездата от хитовете „Дух“ и „Мръсни танци“ я посетил насън, за да ѝ даде благословията си.

Ниеми сподели, че е била залята от негативната реакция на почитателите на актьора заради повторния си брак пет години след смъртта му. Суейзи почина на 57 години през 2009 г. след битка с рак на панкреаса. Той беше женен за 67-годишната сега Ниеми от 1975 г. до смъртта си.

През 2014 г. тя се омъжи отново за Албърт ДеПриско, но каза, че е изправена пред силни критики от заклетите фенове на Суейзи.

Появявайки се в епизода от 8 април в подкаста Amy and T.J. тя каза: „Това беше като „Как смееш“. Имаше някои доста яростни фенове на Патрик, които ме смятат за зла, просто не ме харесват, защото бях омъжена за него.“

„Преживях много критики и просто се научих да се справям с тях и да продължавам напред“, сподели тя.

Тя каза, че Суейзи ѝ се явил насън и ѝ дал благословията си да продължи напред с бижутера Де Приско, когото тя срещна чрез общи приятели.

Лиза заяви: „Не осъзнавах колко съм самотна. Аз съм добро момиче. Не изпитвах самота, а по-скоро мъка. Беше толкова прекрасно, когато Де Приско влезе в живота ми.“

Ниеми каза, че се е колебала дали да приеме предложението му за брак, разкривайки, че видението на Суейзи в съня ѝ потушило страховете ѝ. „Той дойде до мен и ме прегърна. И аз си казах: Не мога да се омъжа за Албърт сега, защото ти се върна.“ А той просто ме погледна и сякаш ми каза. „Знам, че ме обичаш.“ Сякаш ми каза, че това не променя чувствата ни един към друг.“

Ниеми каза, че все още има „връзка“ със Суейзи, въпреки че той „физически“ не е тук и че любовта ѝ към него остава завинаги.

Актьорът беше номиниран за наградата „Златен глобус“ за работата си във филма „Мръсни танци“, в който той учеше неловката богаташка Дженифър Грей да танцува и да остане вярна на себе си. Филмът дебютира на филмовия фестивал в Кан и излезе по кината на 21 август 1987 г.

Той участва заедно с Маршал Тийг в лентата Road House от 1989 г., като продължи да усъвършенства занаята си в романтичната драма „Дух“ през 1990 г. с Деми Мур и Упи Голдбърг. Филмът спечели два Оскара за най-добър оригинален сценарий и награда за най-добра поддържаща женска роля за Упи.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари