IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур позира с леля си на червения килим

15 април 2024 10 50

61-годишната актриса сияеше от гордост до среброкосата жена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

61-годишната Деми Мур направи много рядка публична поява с леля си на червения килим на галавечер в Бевърли Хилс. Актрисата и сестрата на покойната ѝ майка се  появиха заедно на 25-ото издание на „Незабравима вечер“ в сряда.

Звездата от „Дух“ често позира с членове на семейството си на официални събития, но обикновено е с трите си дъщери, които споделя с бившия си съпруг Брус Уилис.

Този път Деми сияеше от гордост, докато прегръщаше среброкосата жена, която носеше черна рокля без ръкави. Събитието бе в полза на Фонда за изследване на рака на жените и се проведе в хотел Beverly Wilshire в Бевърли Хилс.

В рамките на събитието Мур каза, че нейната леля Даяна е оцеляла от рак и притежава „невероятна смелост“, като добави, че тя я вдъхновява да остане силна, каквото и предизвикателство да ѝ изпрати животът, било то на нея или на близките ѝ.

Мур пише за леля си в книгата си Inside Out, като казва, че тя е била „топлото роднинско присъствие“ през детските ѝ години. Деми имаше трудна връзка с майка си Вирджиния Гинес, която почина от мозъчен тумор през 1998 г.

„Тук съм тази вечер с леля ми, която е оцеляла от рак на гърдата и няма рак вече 18 години“, каза звездата от „Стриптийз“. Тя добави: „Виждам невероятната смелост, която притежаваше тя, както и отношението, което имаше, когато се изправи пред това, и това беше безстрашно отношение с вяра.“

Мур добави, че Даяна е била „светлина“ за нея през целия ѝ живот. Тази „светлина“ била особено важна за нея, след загубата на собствената ѝ майка.

Бившият съпруг на Мур, Брус Уилис, в момента се бори с фронтотемпорална деменция. Той беше диагностициран през февруари 2020 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари