IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Супермен ще става баща – Хенри Кавил и приятелката му очакват първото си дете

16 април 2024 14 40

Новината бе съобщена на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Един супер татко се появява на хоризонта, за да докаже, че никога не е късно за деца.

Хенри Кавил, изиграл Супермен в едноименната поредица, ще става баща за първи път. Щастливата новина беше потвърдена на червения килим пред премиерата на филма The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Приятелката му и бъдеща майка, Натали Вискузо, не присъства на събитието, вероятно почивайки си у дома и грижейки се за малкия човек, който се развива в нея.

„Много съм развълнуван от всичко. С Натали много се радваме. Сигурен съм, че постепенно ще виждате много повече от това щастие върху мен“, каза 40-годишният Кавил пред Access Hollywood, когато бе попитан за бащинството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N a t a l i e (@nviscuso)

Преди да приключи интервюто, репортерът допълни, че актьорът ще бъде страхотен баща, на което той отговори с усмивка и топло „Благодаря“.

Само преди няколко дни, на 14 април, Кавил и Вискузо бяха забелязани на вечеря в Ню Йорк, когато се зародиха и съмненията за бременност. Тогава бъдещата майка носеше прилепнало черно поло с дълги ръкави, което леко издаваше наедрялото ѝ коремче. Тя съчета блузата с черни дънки и черна чанта през рамо, докато Хенри Кавил заложи на синята гама, съчетавайки яке и дънки с бежова тениска и черни обувки.

През януари двойката се появи на лондонската премиера на филма Argylle, в който Кавил участва заедно с Дуа Липа, Джон Сина и още много други известни имена. Звездата носеше тъмносин костюм с черна риза и черни обувки. От своя страна, Вискузо облече дълга до пода бяла рокля с подходящи обувки. Тя също така избра дълго до пода златно-бяло яке с хоризонтални райета, което сложи върху роклята.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N a t a l i e (@nviscuso)

Кавил и Вискузо обявиха връзката си в социалните мрежи през април 2021 година, когато заедно публикуваха снимка, на която играят шах.

„Това съм аз, гледайки сравнително уверено, преди моята красива и брилянтна любов, Натали, да ме унищожи на шах“, написа актьорът в описанието в своя профил. От своя страна, приятелката му измисли свое описание, пишейки че е учила „скъпия ми Хенри как да играе малко шах... или той ме остави да спечеля?“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N a t a l i e (@nviscuso)

Двамата направиха дебюта си на червения килим в Ню Йорк през октомври 2022 година на премиерата на филма Enola Holmes 2. 

Хенри Кавил на 39 – влюбен и щастлив

Хенри Кавил коментира връзката си с Натали Вискузо

Хенри Кавил и приятелката му Натали Вискузо с дебют на червения килим

Вискузо работи като телевизионен продуцент във Vertigo Entertainment. Тя и Кавил разкриха, че работят заедно по адаптация на Warhammer 40,000 през декември 2020 година. По това време актьорът направи публикация в Instagram, казвайки че партньорството е благословия, която не може да опише с думи. Допълва, че приятелката му е свършила цялата черна работа, намирайки платформа, в която да се излъчва новия им проект, в лицето на Amazon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N a t a l i e (@nviscuso)

Натали пък допълни, че фентъзито, хорърът и научната фантастика са най-любимите ѝ жанрове и са нейният креативен език, на който обича да работи. „Така че, когато Хенри ме запозна с Warhammer преди няколко години, веднага се почувствах като у дома“, допълни тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари