IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Класация: Несполучливите връзки в Холивуд

27 септември 2010 07 00

Вижте някои от двойките на Холивуд, чиито връзки просто не успяха

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Звездите в Холивуд са известни със своите многобройни и разнообразни връзки. Не е изненада за никой, ако види, че поредната актриса излиза с бившето гадже на колежката си.

Рядко се среща явлението „стабилен брак“ или „много успешна връзка“ сред известните личности, защото всичко или се случва прекалено бързо (като на филм), или имат "непреодолими различия".

Разбира се, всичко това е продиктувано, до голяма степен, от напрежението покрай работата, очакванията на хората и огромния интерес на медиите към личния им живот.

Това понякога не са определящи фактори, защото много пъти сме ставали свидетели на връзки, които служат единствено за реклама, а на други двойки просто не им е било писано.

Ние ви предлагаме да видите в галерията ни едни от несполучливите връзки в Холивуд, за успешните – очаквайте продължение.

Още по темата:

Най-горещите звездни двойки, запознали се на снимачната площадка
 

КоментариКоментари

namonaraqnaq ( преди 13 години )
А на мен ми се натрапва несполучливият 25 годишен брак на Хък Хогън ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Sunnny ( преди 13 години )
Във всяка двойка от тези единия влачи другия. Само Анджелина и Брад са равноствойни по известност. При другите винаги можеш да заподозреш търсене на изгода. Крис и Риана не ги коментирам, това са хлапешки работи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
A_V_M ( преди 13 години )
Любимата ми Бриииииит!Значи заради тоя Кевин толкова лоши неща й се случиха,че ако някога го видя,жив ще го погреба :X :D Важното е,че Брит пак се съвзе и да се надяваме,че ще ни радва още много време :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар