IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина на Кристиано Роналдо ходи на фитнес с 6-годишните им близнаци

9 април 2024 10 30

Вижте как се грижи за апетитните си извивки половинката на футболиста

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джорджина Родригес демонстрира сочните си извивки, докато тренира с някои от децата си във фитнеса. 30-годишната приятелка на Кристиано Роналдо доказа за пореден път своята отдаденост на здравословната рутинна тренировка, като 6-годишните близнаци Ева Мария и Матео следват нейните стъпки.

Испанската красавица показа невероятното си телосложение в ягодови шорти за фитнес в комбинация с черен спортен сутиен. В краткия клип на Джорджина в Instagram Stories се вижда как тя помага на Ева да направи клекове на машина с тежести, като се уверява, че малката използва защитна възглавница за врата.

Визирайки упражнението, което Ева прави, Джорджина е написала: „El favorito de mamà @cristiano“, което означава „любимото на мама“.

Изглежда, че биологичната майка на двете по-малки дъщери на футболиста, която обаче се грижи отлично и за неговите други три деца, родени от сурогатна майка, е имала натоварен ден във фитнеса с децата си, тъй като преди това сподели друг клип на близнака на Ева – Матео, който също тренира напади.

Малкият е уловен да прави изтощителни напади при ходене с торба с пясък, а Джорджина отбелязва приликата с неговия баща, като е написала „Como papà“, което означава „като татко“.

Ева Мария и Матео Роналдо са придобити чрез сурогатна майка през 2017 г., а дъщерите Алана Мартина и Бела са родени от Джорджина.

39-годишната футболна легенда е баща и на 13-годишния Кристиано Роналдо-младши, но никога не е разкривал самоличността на майката на първородния си син.

Когато обсъжда въпроса за личния си живот с водещия Джонатан Рос през 2015 г., Кристиано каза: „Някои моменти в живота са лични и хората трябва да уважават дискретността. Когато Кристиано порасне, ще му кажа истината, защото той го заслужава, защото е мой син. Но няма да кажа коя е майка му, само защото хората го искат.“

Докато Кристиано в момента играе за отбора на Саудитска Арабия „Ал-Наср“ и може да изведе Португалия до трофея на Евро 2024 това лято, Джорджина също е доста заета, тъй като зашеметяващата красавица наскоро стана новото лице на марката за луксозни аксесоари за пътуване Lily and Bean.

За кампанията Джорджина позира на фона на личната колекция от суперколи на Кристиано в Саудитска Арабия – Ferrari, Mercedes и Porsche, на обща стойност 1 милион долара.

За въпросната кампания красавицата демонстрира страхотната си фигура в прилепнала кремава макси рокля с отворени рамене и дълго кремаво палто в тон. Тя допълни визията си с огромна огърлица с висулка Ruby с подходящ пръстен и комплект обеци.

Големият куфар, показан от Джорджина за кампанията, беше сив с розови и бели ивици по средата и завършваше с гравирани нейни инициали.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари