IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първа пролет – четирите най-добри модни тенденции за сезона

22 март 2024 08 30

Лесни, удобни и адаптивни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако продължавате да работите от вкъщи, дори след края на пандемията, най-вероятно вече имате гардероб, пълен с анцузи, суитшърти и домашни дрехи. Официалното обличане ви става все по-далечно и мечтаете за момента, в който ще ви се наложи да извадите нещо по-интересно за през деня. Е, това време настъпи, благодарение на пристигането на пролетта. 

Пролетта официално е тук, слънцето най-накрая грее и ние сме готови да преосмислим гардероба си, за да посрещнем сезона със стил. Естествено, обръщаме се към тенденциите за сезона, които трябва да са удобни, адаптивни и стилни. Не е нужно да бъркате дълбоко в портмонето си, за да се включите в днешната мода, като сме сигурни, че част от находките най-вероятно вече ги имате у дома, просто сте ги поставили дълбоко в гардероба си. 

Тенденциите се коренят в това да се обличаш свободно и да правиш своите дрехи популярни. И вместо да ви изброяваме дълъг списък от артикули, които трябва да си закупите за новия сезон, ние имаме само четири, но перфектни предложения. Повечето от тях може да намерите у дома, а другите са достъпни във всеки един магазин, така че не е нужно да инвестирате много във време и обикаляне. 

Четирите най-добри модни находки за пролетта

Панталони с висока талия

Ако и вие мразите дънките с ниска талия, ще се развълнувате да научите, че високата талия е тук, за да остане. Въпреки че денимът никога няма да излезе от мода, тази пролет ви съветваме да заложите на нещо малко по-елегантно и бизнес насочено, а именно панталоните с висока талия. Той ще придаде на цялостната визия малко по-изискан стил, като в същото време ви осигурява удобство през целия ден. Облечете прохладен чифт с любимите си маратонки и бяла тениска или го съчетайте с токчета и подходящ блейзър.

Токчета с каишка

Изтънчените обувки ще са на краката на всяко изискано момиче тази пролет. Част от известните личности, включително Джулия Робъртс, Кейти Холмс, Камила Мендес и Хейли Бийбър, вече са изпробвали тенденцията. Според модните критици, обувките с каишки само ще трупат още слава с напредване на времето, като все по-често ще виждаме модели със заострен връх. Най-добре е да изберете стил с нисък ток, който ще добави малко издължаване на крака, но пък няма да ви накара да се чувствате неудобно, ако трябва да сте цял ден на крак. 

Класическа поло риза

Друга тенденция, одобрена от стилистите, която ще забележите в началото на пролетта, е носенето на поло ризи. Класическите дизайни незабавно подобряват всяка визия. Просто сменете обичайната си тениска и вижте как стилът ви напълно се трансформира. Съчетайте поло ризата с минипола, за да добавите по-женствен привкус към унисекс стила. Ако пък сте малко по-зиморничави, може да изберете плетена вариация на поло ризата, която е перфектна за преходния период. Белите модели ще бъдат на мода през този сезон и разнообразието с различни материи и текстури е най-добрият начин да създадете уникален, но в същото време модерен външен вид. 

Кралица Летисия изглежда подмладена в дантелена пролетна визия

Пролетна мода – 4 тоалета, които винаги изглеждат добре

Модни съвети – правилото „сандвич“ за перфектния тоалет

Металик аксесоари

Тъй като нито един тоалет не е напълно завършен без подходящ аксесоар, ви съветваме да се насочите към металик опциите тази пролет. Среброто ще доминира особено много, като една чанта със сигурност ще направи изявление с всяко облекло, въпреки че не е прекалено крещяща благодарение на приглушената си камъчеста текстура. Не само че универсалният клъч е модерен, но е и функционален – това е идеалният размер, за да приберете най-важните си вещи. Оформете го с дънки и тениска или го носете на всички специални събития тази пролет. 

За още модни тенденции за лятото, новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари