IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Урок по гримиране – Виктория Бекъм показва как да постигнем перфектното опушено око

13 април 2024 12 00

Бившата спайска може да постигне невероятен резултат с един продукт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм разкри една от най-големите си тайни за красота. 

Докато се подготвяше да изгледа поредния мач на отбора „Интер“ (Маями), който е собственост на съпруга ѝ Дейвид Бекъм, бившата спайска показа стъпка по стъпка как можем да пресъздадем емблематичното ѝ опушено око. За изненада и спокойствие на всички начинаещи в гримирането, перфектният ефект се постига само с един продукт. Разбира се, той е част от личната колекция на Виктория, но резултатът ще бъде същият ѝ с друга козметика в цвят какао.

В обучителното видео, което дизайнерката сподели в социалните мрежи, тя казва, че използва очната си линия Satin Kajal от Victoria Beckham Beauty всеки ден, защото е идеална за постигане на „перфектното“ опушено око. 

Първата стъпка в рутината на г-жа Бекъм е да се увери, че моливът ѝ е правилно подострен. „Формулите са толкова специални, че трябва да се уверите, че използвате правилната острилка, за да може наистина да получите остър връх на вашия молив“, казва дизайнерката. По думите ѝ, това ще ви позволи да получите наистина прецизно приложение.

След изострянето, следващата стъпка е да нарисувате „много фина линия“ през горната линия на миглите на двете очи, като я удебелите леко, докато се придвижвате към ухото. Бекъм също така добави, че понякога тя разширява линията още повече, за да добави малко крило. Но този път заложи на по-изчистен вид.

Бившата членка на Spice Girls каза никога да не бързате с тази част от процеса, защото след като продуктът изсъхне, той няма да може да бъде манипулиран и да го оформяте както искате.

След като очерта горната линия на миглите, Бекъм нарисува много малко точки под линията на долните мигли – съвет, който гримьорът ѝ дава преди години. Така се създава илюзията, че миглите са по-близо една до друга. Това, от своя страна, придава много свеж, младежки вид, като в същото време изглежда много естествено.

На 49 години – готова ли е Виктория Бекъм да стане баба

Виктория Бекъм притесни феновете – появи се с патерици в Париж

Синди Крауфорд, Салма Хайек, Виктория Бекъм на последната корица на Едуард Енинфул за Vogue

В следващата стъпка Виктория употребява същия молив, слагайки на ръката си и използвайки четка за нанасяне, за да добави малко повече подчертаност към арката на клепача. Тя започва отвън и върви към средата, защото така е най-ласкателно за формата на очите ѝ.

Накрая Бекъм завършва външния си вид като използва гъба за грим в края на очната линия, за да добави останалия продукт, който е върху ръката ѝ, много леко под очите. Казва, че понякога дори използва пръстите си или пък четка, за да направи завършека още по-фин.

За да направи опушеното око по-интензивно, дизайнерката казва, че пренася самия молив и във вътрешната част на долната линия на миглите, създавайки много по-смела линия.

За още новини от света на звездите и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари