IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 март

22 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днес

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Неволно може да чуете разговор, в който самите вие сте обект на обсъждане, при това в не особено благоприятна светлина. Измъкнете се незабелязано. Излишно е да си създавате допълнителни проблеми.

Телец

Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в конфликтна ситуация с влиятелна личност, от която в известен смисъл зависи професионалният ви напредък. Реагирайте с присъщото си спокойствие и тези, които се опитват да ви навредят, ще има за какво да съжаляват.

Близнаци

Не позволявайте да ви натрапват обещания, които не желаете да поемете за своя сметка. Съвсем реално ще се убедите, че мълчанието в доста случаи е злато.

Рак

Съсредоточете се максимално върху задълженията си и участвайте колкото е възможно по-малко в неформалните разговори, които се провеждат около вас. Старанието ви не само ще бъде забелязано, но и ще получи висока оценка.

Лъв

Намалете инициативата и преценявайте внимателно какво правите и какво говорите. Прекалената спонтанност и искреност може да причини неприятности, за които не сте и предполагали.

Дева

Не е изключено да се наложи да предприемете непланирано пътуване. Ако е със служебна цел, по-добре не го отлагайте. Ако е от личен характер, преценете доколко е спешно, дали не бихте могли да го съчетаете със седмичната почивка и да получите ефекта „две в едно“.

Везни

Проучвайте подробно документите, с които се налага да работите и особено ако ще трябва да ги подписвате. Незначителна и при това не особено съществена грешка може да стане „удобен“ и най-вече търсен повод за критики спрямо работата ви като цяло.

Скорпион

Не е препоръчително да се занимавате с уреждане на финансови въпроси и да купувате скъпи предмети. Ако сте попаднали на търсена вещ, за която отдавна си мечтаете, то проверете дали не е възможно да я запазите чрез капаро и да я заплатите окончателно в друг ден.

Стрелец

Напредъкът ви зависи от два фактора: да се съобразите с възможностите си и да разпределите правилно приоритетите. Грандиозните планове, колкото и лесни за изпълнение да изглеждат, ще „ударят на камък“.

Козирог

Ще успеете да довършите всичко, с което се занимавате от доста време и сте обмислили подробно. В този ред на мисли, няма смисъл да губите време и сили за стартиране на нови занимания.

Водолей

Подходящ момент за анализиране на постигнатото до момента и най-вече за отложените и забавени дейности. Сравнете резултатите с наличните ресурси и ще установите каква трябва да е следващата ви стъпка.

Риби

Не би било изненадващо, ако изведнъж се почувствате като „център на Вселената“. Буквално всеки, който има някакъв проблем, ще се сети за вас и ще се опита да ви занимава със себе си. Преди услужливо да се захванете за чуждите задачи, помислете докъде сте стигнали с изпълнението на вашите собствени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари