IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еминем, 50 Cent и Снуп Дог почетоха Д-р Дре на Алеята на славата

20 март 2024 14 40

Музикалният продуцент получи звездата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бандата от 90-те отново е тук, за да отпразнува важно постижение в живота на своя главатар! 

Доктор Дре най-накрая се сдоби със своя звезда на Алеята на славата, заобиколен от близките си приятели, които по случайност са също толкова известни. 59-годишният музикален продуцент получи почетни речи от Снуп Дог, а Еминем и 50 Cent бяха на първите редове, за да аплодират бурно. Малко по-късно всички се събраха пред звездата на Дре, за да позират за няколко снимки, които определено ни накараха да се върнем няколко години назад, когато четиримата владееха R&B жанра. 

Еминем, Д-р

Снимка: Getty Images

„Искам да благодаря на себе си, че слушах Дре през годините и да му позволя да бъде мой учител, ментор, защитник, ангел пазител и най-важното, много добър приятел“, каза Снуп Дог на публиката. След това той успя да съчини няколко рими, с което си заслужи бурните аплодисменти на всички присъстващи. В импровизираната си песен Снуп включи част от живота на Дре, който е бил изпълнен с трудности и лишения, но в крайна сметка го издига до върха на музикалния бизнес. 

„Сега ни погледнете, повече от 30 години по-късно и ние все още работим в студиото, а ти все още ме караш да пея всеки куплет по 100 пъти. И аз ти благодаря за това, перфекционисте. Благодаря ти, че си перфекционист и винаги ме караш да бъда страхотен. Ти винаги изваждаш най-доброто от Дог, Д-р Дре и това го оценявам. Щеше да има само Снуп без Дре. Заедно създадохме магия в студиото и нашите колаборации оставиха отпечатък в света на музиката“, продължи рапърът. 

В края на речта си Дог нарече приятеля си „най-великият на всички времена“. Той го описа като най-великия партньор, приятел и сътрудник, за когото човек може да си мечтае. „За всички хора по света, които са вдъхновени да влязат в развлекателната индустрия, когато си легнете тази вечер, молете се да срещнете човек като Д-р Дре“, завърши Снуп. 

Еминем, Д-р

Снимка: Getty Images

След откриването на звездата, Еминем, Снуп и 50 Cent застанаха до Дре за няколко снимки и аплодисменти

Не е изненада, че цялата банда се събра за този специален момент. 51-годишният Еминем е дълго време приятел с музикалния продуцент, като в скорошно интервю пред Джеймс Кордън Дре сподели, че най-добрият бял рапър може да надпее всеки друг в игра, въпреки цвета на кожата си. 

Еминем за възстановяването си след почти фаталната свръхдоза

Джони Деп като космонавт, а Снуп Дог и Еминем пушат марихуана

Семейна подкрепа: Дъщерята на Еминем бе най-големият му фен на Super Bowl

„Неговото въображение е несравнимо и не мисля, че някой ще спори с мен. Смятам, че той е най-добрият рапър на всички времена. Няма спор. Разбира се, някой ще се опита да спори за цвета на кожата му. Не мисля, че някой, който рапира, може да докосне Еминем, дори и с пръчка“, категоричен бе Дре. 

Снуп Дог,

Снимка: Getty Images

През 2022 година Еминем сподели, че престоят на приятеля му в болницата през януари 2021 година е бил основната причина той и Снуп Дог да се помирят. Двамата имаха дълга вражда помежду си, но са осъзнали, че на света има много по-важни неща от споровете и са решили да заровят томахавката. Макар да не помни кой точно е подал ръка на другия, Еминем сподели, че със Снуп вече са приятели.

За да докажат близката си връзка, те създадоха обща песен – From the D 2 the LBC – която изпълниха по време на музикалните видео награди на MTV през 2022 година. Малко по-рано, през февруари, те се качиха на сцената на Супербоул, където станаха част от концерта на Д-р Дре, Мери Джей Блайдж, Кендрик Ламар и 50 Cent. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари