IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън с нови обвинения към Саша Барън Коен – унизил я на снимачната площадка

28 март 2024 15 00

Актьорът помолил колежката си да завре пръст в дупето му

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Ребъл Уилсън отправи нови обвинения към колегата си от The Brothers Grimsby Саша Барън Коен

В предстоящата ѝ автобиография актрисата от „Перфектният ритъм“ разкрива в детайли преживяването, на което е била подложена по време на снимките през 2016 година. В книгата си, която излиза на 2 април, Ребъл казва, че се чувствала некомфортно около Коен, главно заради неговото държание и думите, които отправял към нея. Уилсън пише, че колегата ѝ постоянно предлагал тя да участва в секс сцена, въпреки неговите твърдения, че не е направил нищо лошо на снимачната площадка. 

„Имах чувството, че във всеки разговор със СБК той предлагаше да участвам гола в бъдещите сцени. Аз обаче му казах, че не се събличам пред камера“, пише актрисата. 

Въпреки протестите ѝ около голите сцени, един ден Ребъл е била информирана от асистент по продукцията, че трябва да заснеме допълнителни кадри. След като пристига на снимачната площадка, Уилсън твърди, че Коен е събул панталоните си и казал съвсем спокойно, че тя трябва да завре пръст в задника му

„Аз бях шокирана и категорично отказах“, спомня си 44-годишната дама. 

Пишейки, че по това време била страшно уплашена, Уилсън е искала веднага да се махне от мястото на събитията, затова направила компромис за бързото приключване на сцената. „Ударих го по дупето и импровизирах няколко реплики, влизайки в ролята си“, допълва тя.

Говорител на 52-годишния Саша Барън Коен категорично отрича обвиненията на Уилсън, направени в книгата ѝ. Преди скорошните откровения, тя нарече колегата си „гадняр“, който се опитвал да я заглуши чрез високоплатени адвокати и агенти по кризисен пиар. 

„Докато ние сме напълно съгласни и подкрепяме правото на свобода на словото, тези категорично лъжливи твърдения са директно опровергани от доказателства, включително документи от въпросното време, филмови кадри и разкази на очевидци от присъстващите преди, по време и след продукцията The Brothers Grimbsy“, казва представител на Коен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Филмът The Brothers Grimbsy, в който участват още Пенелопе Крус, Марк Стронг, Габури Сидибе и съпругата на Саша Барън, Айла Фишър, разказва за футболен хулиган, който се събира с изгубения си брат. Саша играе един от братята, докато Ребъл Уилсън е неговото гадже. 

След впечатляващото отслабване, Ребъл Уилсън си върна 14 килограма заради стрес

Любов като никоя друга – Ребъл Уилсън вече не крие лицето на дъщеря си

В книгата си актрисата пише, че е отказала да снима повторни сцени със Саша, в които са били включени секс моменти. „Заснех сцената, след като поисках тя да бъде пренаписана. Но все пак трябваше да симулирам секс с този мъж. Все пак трябваше да го целувам многократно“, пише тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @farandulanews_

След края на снимките, актрисата си спомня, че това са били моменти, които изобщо не са ѝ били забавни както на останалата част от екипа. Тогава казала на продуцентите, че няма да участва в промоционалното турне преди премиерата на филма. 

Все пак The Brothers Grimbsy не се справя добре в боксофиса, което, според Уилсън, е било достатъчна карма и доказателство за неприятното ѝ преживяване. „Не искам да настройвам света срещу някого, не споделям историята си с тази причина. Основната ми мотивация е да накарам повече жени да говорят за подобни случки, които се надявам, че ще се случват по-рядко“, категорична е актрисата. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари