IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Сандра Бълок вече е по-висок от нея

8 април 2024 12 30

Вижте и двете деца на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сандра Бълок направи рядка публична поява с децата си Луис и Лайла. Актрисата и осиновените ѝ наследници се появиха в четвъртък на разходка из Лос Анджелис, като 59-годишната звезда беше семпло облечена в бяла тениска, дънки, дълго бежово палто и сабо Birkenstock Boston в подобен неутрален цвят.

Актрисата от „Скорост“ носеше косата си на нисък кок, като беше съчетала визията с черна чанта и слънчеви очила. Междувременно децата ѝ изглеждаха комфортно в свободното време като 11-годишната ѝ дъщеря носеше бял анцуг Nike и маратонки Air Jordan, а нейният 14-годишен син изглеждаше пораснал, докато се извисяваше над майка си в сиви спортни панталони, черен суитшърт с качулка и удобни чехли.

Носителката на „Оскар“ осинови Луис и Лайла съответно през 2010 и 2015 г. Известно е, че тя не използва социални медии и държи децата си далеч от общественото внимание.

За последен път Бълок е виждана навън с дъщеря си през октомври 2023 г. – само няколко месеца след смъртта на дългогодишния ѝ партньор Брайън Рандъл.

Рандъл, който се запозна с актрисата през 2015 г., докато снимаше рождения ден на сина ѝ Луис, помагаше на Бълок в отглеждането на децата, като се явяваше като бащина фигура, без официално да ги е осиновявал.

След излизането на филма ѝ „Изгубеният град“ през март 2022 г. актрисата обяви, че ще се оттегли от актьорството, за да се съсредоточи върху семейството си. „Приемам актьорската си работа много сериозно“, каза тя пред Entertainment Tonight. „Но просто искам да бъда 24/7 с моите деца и семейство“, добави тя.

Въпреки че не спомена нищо за тайната битка на Рандъл с болестта  ALS по това време, източник по-късно каза на Page Six, че звездата от „Предложението“ е действала като гледачка на партньора си през последната година от живота му.

„Не мисля, че хората знаеха, че Сандра всъщност избяга от Холивуд, за да се грижи за Брайън“, каза тогава един холивудски продуцент.

Сестрата на Сандра – Гезин Бълок-Прадо, по-късно разкри каква „удивителна“ гледачка е била актрисата за фотографа.

„ALS е жестока болест, но има известна утеха в това да знаем, че той имаше най-добрите гледачи в лицето на моята невероятна сестра и групата медицински сестри, които тя събра, които ѝ помогнаха да се грижи за него в дома им“, написа Гезин след смъртта на Брайън.

Въпреки че двамата никога не са се женили, носителката на „Оскар“ нарече веднъж Рандъл „любовта на живота ми“.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари