IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никола Пелц се превръща в копие на Виктория Бекъм

9 април 2024 14 50

Снахата и свекървата в момента са в много топли отношения

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Има една приказка, че мъжете обикновено се женят за жени, които приличат и се държат като собствените им майки и Бруклин Бекъм е доказателство за това. Напоследък неговата съпруга Никола Пелц бавно, но сигурно започва да се превръща в копие на майка му – Виктория Бекъм. Американската актриса не само копира танците на Виктория, но и е започнала да краде стила на бившата певица от Spice Girls.

Не е ясно дали самият Бруклин, който също обича да копира – най-вече татуировките на известния си баща, е наясно с очевидната трансформация на собствената му съпруга в по-млада и може би по-богата версия на майка му.

През последните дни двете семейства се забавляваха край бреговете на Маями на борда на новата суперяхта на Дейвид и Виктория, която те си купиха наскоро за 16 милиона британски паунда.

Милиардерската наследница Никола, която доскоро беше стилно копие на собствената си майка, напоследък заприличва все повече на по-възрастната мисис Бекъм.

Още по-интересното е, че типичният елегантен, минималистичен стил на Виктория стана малко по-мек и младежки в последните месеци, за да се доближи максимално до този на също толкова добре поддържаната съпруга на Бруклин.

Наистина обичайната ѝ мода за модния подиум, беше захвърлена в полза на небрежните жилетки и оскъдни шорти, които обикновено са предпочитани от нейната снаха.

Така че двете дами започват да стават двойнички, като всичко започна през февруари, когато Никола отдаде почит на Виктория, носейки стилно кожено яке на Dolce & Gabbana, носено от модната дизайнерка през 2001 г.

А ето и приликите между двете жени в четири точки:

1. Подобен стил

Още през февруари Никола отдаде чест на своята свекърва Виктория Бекъм с най-новия си избор на тоалет по време на Седмицата на модата в Париж. Актрисата излезе със стилно кожено яке Dolce & Gabbana, което беше абсолютно същото, носено от 49-годишната модна дизайнерка през 2001 г. Якето за мотокрос, носено от Виктория, първоначално струваше 965 паунда, но сега може да се купи втора употреба за 7 800 паунда.

Якето се оказа невероятно популярно по онова време, като звезди, включително Наоми Кембъл, Мадона и Дженифър Сондърс, са забелязвани с него.

По време на разходката във френската столица Никола оформи емблематичното сако с чифт сини дънки и черни ботуши на ток на платформа – визия, която без съмнение беше посрещната с одобрително кимване от нейната свекърва.

2. Еднакви танци

Не толкова отдавна двете дами почти не си говореха, след като се скараха за дизайна на булчинската рокля на Никола – поне ако се вярва на широко разпространените слухове от онова време. Но тези дни неразделната двойка снаха-свекърва не може да се отдалечи от дансинга, както свидетелства наскоро споделеното съдържание в Instagram.

През февруари Виктория, Бруклин и Никола бяха заснети да се усмихват и да пеят заедно с известния дебютен сингъл на Spice Girls Wannabe по време на вечер в Лос Анджелис.

Виктория беше на разположение, за да помогне на снаха си да отпразнува излизането на новия ѝ филм „Лола“ – нейният режисьорски дебют – в градския театър Regency Bruin.

3. Великденски зайчета

Великден започна ударно в домакинството на Бекъм, тъй като семейството се качи на новата суперяхта на Дейвид за 16 милиона долара за дебютна разходка край бреговете на Маями.

Никола – чийто баща бизнесмен Нелсън Пелц притежава обширен семеен комплекс на брега на Флорида – се присъедини към семейството и не си изгуби времето. Актрисата отново се синхронизира със свекърва си, като двете носеха еднакви заешки уши, докато танцуваха на друг хит на Spice Girls – Say You'll Be There.

Докато модната дизайнерка Виктория демонстрира стройната си физика в черна тениска и дънкови къси панталони, Никола привлече вниманието с разкриващо горнище с голямо деколте. Любопитно е, че Никола изглежда имитира Виктория, като с ръка във въздуха прави знак за мир – едно от характерните движения на бившето момиче от Spice Girls по време на участието ѝ в групата.

4. Нов стил за Никола

Очевидно загърбвайки всички модни спорове, близките отношения на двете жени все повече се отразяват в настоящия гардероб на Никола. Актрисата, модел и режисьор през последните години възприе някои от запазените марки на Виктория, включително по-монохромен гардероб, носене на косата ѝ в нюанс на лъскав кестен.

Виктория наскоро каза пред Vanity Fair, че външният ѝ вид от 90-те вече е привлякъл окото на нейните деца от поколението Z и техните половинки, като Никол изглежда е особен фен. Тя каза: „Смешно е, защото 90-те направиха такова завръщане на модата, че  децата искат някои от нашите дрехи от онова време. Преди няколко години разпродадохме много от нашите дрехи за благотворителност, но децата не могат да повярват, че сме го направили!“

Например любовта на Виктория към белите костюми датира от дните ѝ на Posh Spice. Нейната снаха очевидно е взела някои бележки по стил от VB, като се появи в бял корсет и панталон с широки крачоли на премиерата на Lola през февруари.

Виктория е склонна да носи малко розово – включително рокля в последната си колекция. И Никола също носи розово от време на време. Бившата попзвезда винаги е обичала бейзболните шапки – често с логото на Yankees, същото може да се каже и за съпругата на Бруклин. Ежедневното облекло на Никола също е повлияно от Виктория – и двете си падат по къси панталони и жилетки.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари