IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След появата на второто дете – Камерън Диас и съпругът ѝ пред развод?

11 април 2024 15 00

Двойката се е обърнала за помощ към психотерапевт

Снимка: Getty Images

Съвсем скоро се чу за щастлива новина, която е споходила Камерън Диас и Бенджамин Мадън. Двамата се сдобиха с второ дете. Оказва се обаче, че появата на бебето е съдействала за обтягане на отношенията в двойката.

Актрисата и музикантът преживяват трудни времена и според източници двамата се опитват да запазят връзката си като посещават семеен психолог.

„Камерън е замразила холивудската си кариера и рядко се ангажира да снима, за да се съсредоточи върху психичното си здраве, и тя силно вярва в терапията от много години. Тя каза на приятелите си, че тя и съпругът ѝ ходят заедно на консултации, което помага да се поддържа гладка комуникация и да се разрешават проблемите, преди да станат сериозни. Актрисата е развълнувана, че отиват на терапия“, каза източникът.

Припомняме, че 51-годишните Камерън Диас и Бенджи Мадън имат дъщеря Радикс, която се роди през 2019 г.

Новината за появата на новия член на семейството те съобщиха в социалните медии. Те не показаха снимки на новороденото, но публикуваха рисунка с надпис „Малка птичка ми прошепна“.

Бенджи написа след това: „Щастливи и развълнувани сме да обявим раждането на нашия син кардинал Мадън. Той е невероятен и ние сме толкова щастливи, че е тук! От съображения за безопасност и поверителност няма да публикуваме никакви снимки, но той е наистина сладък“.

51-годишната Диас и 45-годишният Мадън имат отделни спални, което според нея е напълно нормално. За това разказа самата актриса, известна с филми като „Маската“, „Ангелите на Чарли“, „Ваканцията“ и др.

Мадън е китарист и беквокалист на групата Good Charlotte. Двамата стават съпрузи през 2015 г. като познанството им е покрай Никол Ричи, която пък е съпруга на брата близнак на Бенджи – Джоел Мадън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари