IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов на червения килим – Киану Рийвс и Александра Грант

17 април 2024 08 30

Двойката е заедно от 2019 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Киану Рийвс и Александра Грант си организираха бляскава романтична среща на червения килим.

Двойката бе сред гостите на галата MOCA в Лос Анджелис преди няколко дни, където позира за снимки пред насъбралите се фотографи. За събитието 59-годишната звезда от „Матрицата“ носеше тъмносин ансамбъл от сако, елече и панталони, комбинирани с риза и кафяви обувки. Междувременно 54-годишната Грант блестеше в красива синьо-зелена рокля с дължина до земята и дълбоко деколте. Художничката допълни визията си със сребърен клъч, а косата ѝ бе оформена с бретон настрани.

Киану Рийвс,

Снимка: Getty Images

Последната публична проява на Грант и Рийвс беше през ноември миналата година, когато те се появиха на галата LACMA в Лос Анджелис. Двамата обявиха връзката си през 2019 година, след което започнаха да присъстват все по-често на светски събития. Въпреки това те не обичат да говорят за взаимоотношенията си и предпочитат да пазят личния си живот в тайна.

Източник наскоро сподели пред списание People, че двойката е успяла да постигне перфектен баланс в графиците си, въпреки натовареното ежедневие и на двамата. „Те работят здраво и успяват да се насладят на живота си заедно. Опитват се да бъдат колкото се може по-нормална двойка“, казва близък до звездите.

Той допълва „Често ги канят на събития, но те присъстват само на тези, които наистина значат нещо за тях. И двамата обичат домашния уют. По-скоро предпочитат да се забавляват у дома. Често канят приятели вкъщи за вечеря“.

Киану Рийвс,

Снимка: Getty Images

Близък до Рийвс също така заяви, че актьорът е много щастлив от връзката си с Грант, описвайки я като „рядък диамант“. По думите му, всички в обкръжението на актьора обичат художничката и се радват, че той най-накрая е открил любовта на живота си. Грант, от своя страна, постоянно показва подкрепата си към Рийвс, като често може да бъде забелязана на снимачната площадка на новите му филми.

Александра Грант за Киану Рийвс: Той е моето вдъхновение

Запечатано с целувка – Киану Рийвс и Александра Грант с рядка проява на нежност

Киану Рийвс повдигна завесата над интимния си живот с Александра Грант

През септември 2023 година, докато беше гост на наградите Icon в Лос Анджелис, Александра заяви, че се намира в много независим етап в живота и връзката си.

„Добрата новина от влюбването на по-късна възраст е, че имах възможността да създам собствена кариера, докато връзката ми започне. Чувствам се много уверена в тази връзка и на червения килим. Чувствам се уверена и да бъда сама“, каза тя.

Киану Рийвс,

Снимка: Getty Images

Грант допълни, че Рийвс е нейното вдъхновение, защото е много креативен и мил. Също така тя му се възхищава на упоритата работа, която върши вече толкова години в Холивуд и извън него.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари